Pro League 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

03.10.2020 - 10:24

Pro League 8’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Belçika Pro League 8’inci haftasında Tivibu Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 4 Ekim Pazar günü 19.15’ten itibaren Charleroi-St. Liege mücadelesini şifresiz olarak Tivibu Spor’da izleyebileceksiniz.

Belçika Pro League yayın haklarını elinde bulunduran Tivibu Spor, şifresiz maç yayınlarına kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta bir mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan ve genel olarak Pazar 14.30 maçlarını şifresiz olarak belirleyen Tivibu Spor, bu hafta değişikliğe giderek Pazar günü 19.15’teki Charleroi-St. Liege mücadelesini futbolseverlerle buluşturacak. Ligin iddialı ekiplerinin bu heyecan dolu kapışmasını, Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Charleroi’dan İlk Puan Kaybı

Sezona 6’da 6 ile başlayan ve özellikle Kaveh Rezaei’nin performansıyla göz doldurduğu Charleroi, geçtiğimiz hafta ilk puan kaybını tattı. Mouscron deplasmanında birçok fırsat yakalamasına rağmen gol yollarında sorun yaşayan Charleroi, beraberlikle sahadan ayrıldı.

Charleroi, hafta içinde de UEFA Avrupa Ligi play off turunda Lech Poznan’ı konuk etti. Yoğun yağış altında oynanan mücadelede ilk yarıda 2-0 geriye düşen Charleroi, ikinci yarıda baskı kurdu ama bu baskıdan istediği sonucu alamadı. İki topun direkten döndüğü ve bir de penaltı kaçırdığı mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan Charleroi, UEFA Avrupa Ligi’ne böylece veda etti.

Waregem Kaçtı, St. Liege Yakaladı

Geçtiğimiz hafta Tivibu Spor’dan şifresiz olarak yayınlanan mücadelede, St. Liege ile Zulte Waregem karşı karşıya geldi. İki kez geriye düştüğü mücadeleden 1 puan çıkaran Liege, puanını böylece 14’e yükseltti.

Charleroi gibi hafta içi Avrupa Ligi play off mücadelesi oynayan St. Liege, Mol Fehervar karşısında 3-1 galip gelerek adını Avrupa Ligi gruplarına yazdırdı.

Son Maçlar Kısır Geçiyor

Son dönemde oynanan maçlarda iki ekip de gol yollarında sorunlar yaşıyor. Birbirleriyle oynadıkları son 10 maçın 4’ünde sahadan 0-0’lık sonuçlarla ayrılan iki ekibin, bu maçlarında toplam 6 beraberlik çıktı. Geri kalan 4 maçın 3’ünü St. Liege kazanırken, 1’inde Charleroi sahadan galibiyetle ayrıldı.

Zirveyi yakından ilgilendiren Charleroi-St. Liege mücadelesini Pazar günü 19.15’ten itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.