ING Basketbol Süper Ligi’nde İlk Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

22.09.2020 - 16:12

ING Basketbol Süper Ligi’nde İlk Haftanın Şifresiz Maçları Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi’nde Tivibu Spor ekranlarından şifresiz yayınlanacak mücadeleler belli oldu. 1’inci haftada Cumartesi günü 15.15’teki Frutti Extra Bursaspor-Beşiktaş ve Pazar günü 17.30’daki Büyükçekmece-Petkim Spor mücadeleleri şifresiz olarak ekranlara gelecek.

ING Basketbol Süper Ligi’nde heyecan hafta sonu oynanacak maçlarla başlıyor. TBF ile yayıncı kuruluş Tivibu Spor’un anlaşması gereği her hafta iki mücadele şifresiz olarak yayınlanacak. Bu bağlamda ilk haftanın şifresiz maçları belli oldu. Cumartesi günü 15.15’teki Frutti Extra Bursaspor-Beşiktaş ve Pazar günü 17.30’daki Büyükçekmece–Petkim Spor mücadeleleri şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Frutti Extra Bursaspor ile Beşiktaş Hazırlık Maçında Karşılaştı

Sezonun iddialı ekiplerinde Frutti Extra Bursaspor ile Beşiktaş geçtiğimiz haftalarda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadelede gülen taraf Beşiktaş olmuştu. Geçtiğimiz sezon oynanan iki lig maçında ise ev sahipleri sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Tutku Açık yönetiminde tempolu basketbol oynayan ve hazırlık maçlarında yüksek skorlara çıkan Frutti Extra Bursaspor, G-League’den Xavier Munford, Malik Newman gibi isimlerle kadrosunu güçlendirdi. Beşiktaş ise De’Jon Davis, Markell Johnson gibi önemli takviyelere imza attı. Keyifli geçmeye aday mücadele, Cumartesi günü 17.30’da Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Büyükçekmece ve Petkim Spor Transferlerle Dikkat Çekti

Geçtiğimiz sezonu çok kötü geçiren Büyükçekmece, bu sezon ilginç transferlere imza attı. Özellikle son yıllarda üç sayı yüzdesini arttıran Karvel Anderson’u renklerine katan Büyükçekmece, Matt Farrell ve Devin Oliver gibi transferlerle de dikkat çekti. Hazırlık maçlarında takımı sırtlayacağının sinyallerini veren Anderson, Büyükçekmece’nin Petkim Spor karşısında en önemli kozu olacak.

Ligin yeni ekiplerinden Petkim Spor ise iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Aynı Büyükçekmece gibi önemli transferlere imza atan Petkim Spor’un hedefi bu sezon ligde kalmak. Ian Hummer, Sarunas Vasiliauskas ve Kendrick Ray Petkim Spor’un en gözde transferleri oldu.

Yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen Büyükçekmece ve Petkim Spor’un bu keyifli mücadelesi, Pazar günü 17.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.