Belçika Pro League 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

22.09.2020 - 14:42

Belçika Pro League 7’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Tivibu Spor ekranlarından Belçika Pro League 7’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 27 Eylül Pazar günü 14.30’dan itibaren St. Liege-Zulte Waregem mücadelesini şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Belçika Pro League yayın haklarını elinde bulunduran Tivibu Spor, her hafta ligden toplam üç mücadeleyi ekranlara getiriyor. Bu mücadelelerin biri de şifresiz olarak yayınlanıyor. Ligin 7’nci haftasında şifresiz olarak ekranlara gelecek karşılaşma da geçtiğimiz günlerde belli oldu. Pazar günü 14.30’da başlayacak olan St. Liege-Zulte Waregem mücadelesi, Tivibu Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Liege Net Bir Oyunla 3 Puanı Aldı

Lige iyi bir başlangıç yapan St. Liege, geçtiğimiz hafta Kortrijk’i konuk etti. Mücadelenin başından sonuna üstün bir oyun ortaya koyan ev sahibi takım, karşılaşmayı 2-1 kazandı. 

Oynanan 6 maç sonunda 13 puan toplayan St. Liege, bu sezon savunmasıyla lige damga vuruyor. 6 maçta sadece 3 gol yiyen Liege’in baskın oyununa karşın skor bulmakta zorlanması ise şu an için tek problem. Bu maçta da St. Liege’in en büyük kozu savunması olacak.

Waregem Varlık Gösteremedi

Geçtiğimiz hafta şampiyonluk adaylarından Club Brugge ile karşılaşan Zulte Waregem, maçın başında geriye düştü. Maçın hiçbir dakikasında varlık gösteremeyen Waregem, karşılaşmayı 6-0 kaybetti.

Sezona kötü bir giriş yapan ama iki hafta üst üste galip gelerek toparlama sinyalleri veren Waregem, Brugge mağlubiyetiyle yine bir mağlubiyet serisine başladı. İki haftada toplam 8 golü kalesinde gören Waregem, Liege karşısında kötü sonuçlara dur demek istiyor.

Son Maçlarda Bol Gol 

Geçtiğimiz sezon ligin Covid-19 sebebiyle iptal edilmesi yüzünden tek maç oynayan iki ekibin bu mücadelesinde gülen, 4-0’lık sonuçla St. Liege olmuştu. St. Liege ile Zulte Waregem arasında oynanan hemen hemen tüm maçlarda bol golün çıkması dikkat çekiyor. Aralarında oynanan son 5 maçın gol ortalaması 4.

Belçika Pro League 7’nci haftasında St. Liege ile Zulte Waregem arasındaki mücadeleyi, Pazar günü 14.30’dan itibaren şifresiz olarak Tivibu Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.