La Liga 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

22.09.2020 - 11:23

La Liga 3’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga’da heyecan üçüncü hafta maçlarıyla devam ediyor. Atletico Madrid, Barcelona ve Sevilla’nın da ilk kez sahne alacağı 3’üncü haftada D-Smart Youtube kanalından yayınlanacak şifresiz maç Valencia-Huesca mücadelesi oldu. 26 Eylül Cumartesi günü 17.00’den itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

La Liga yönetiminin aldığı karar doğrultusunda her hafta bir maç, La Liga yayıncıları tarafından geçtiğimiz sezondan bu yana şifresiz yayınlanıyor. Türkiye’deki yayıncı, D-Smart da Youtube kanalı üzerinden bu müsabakaları futbolseverlerle buluşturuyor. Bu bağlamda ligin üçüncü haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Valencia-Huesca mücadelesini Cumartesi günü 17.00’den itibaren D-Smart Youtube kanalında şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Gomez Sezona İyi Başladı

Valencia sezonu derbi maçıyla açtı. Levante karşısında 4-2’lik galibiyet alan Valencia, transfer dönemini iyi geçirmemelerine rağmen bu sezon da iddialı olabileceklerinin sinyalini vermişti. Geçtiğimiz hafta Celta Vigo deplasmanında ise iyi bir performans gösteremediler. Mücadeleyi 2-1 kaybeden Valencia, iki maçta topladığı 3 puanla 5’inci sırada yer alıyor.

Bu sezon Musah, Kangin gibi isimlerin daha fazla süre bulması beklenen Valencia’da, Maxi Gomez’in iyi performansı dikkat çekiyor. Hem Levante hem de Celta Vigo karşısında gol bulan Gomez, Valencia’nın Huesca karşısındaki en büyük kozu olacak.

Huesca Deplasmanlarda Can Yakabilir

La Liga’nın yeni ekibi Huesca, oynadığı iki maçta 1 puan topladı. Bununla birlikte iki haftalık performansları deplasmanlarda daha fazla puan toplayabileceklerini işaret ediyor. Özellikle favori olmadıkları ve topun rakipte kaldığı tüm maçlarda, rakibe sorun çıkarabileceklerini gösterdiler. İlk hafta Villarreal ile 1-1 berabere kalan Huesca, geçtiğimiz hafta Cadiz’e 2-0 mağlup oldu.

Oynanan iki maçta da fırsatlar bulan Huesca, bu maçta Valencia’nın hazır olmamasından yararlanmaya çalışacak. 

İki Maçta 11 Gol Atıldı

Valencia ile Huesca, 2018/19 sezonunda iki kez karşı karşıya geldi. Valencia rakibini iç sahada 2-1, deplasmanda ise 6-2 ile geçmeyi başardı. Bu sezon da bol pozisyona giren iki ekibin mücadelesi, futbolseverleri memnun edeceğe benziyor.

İspanya La Liga 3’üncü haftasındaki Valencia-Huesca mücadelesini Cumartesi günü 17.00’den itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.