Bundesliga 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

20.09.2020 - 11:35

Bundesliga 2’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Bundesliga ikinci haftasında A Spor ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. 26 Eylül Cumartesi günü 16.30’dan itibaren Augsburg-Borussia Dortmund mücadelesini A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Her hafta bir mücadelenin A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlandığı Bundesliga’da haftanın karşılaşması belli oldu. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Augsburg ile Borussia Dortmund’un keyifli kapışması, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarında olacak.

Augsburg Deplasmanda Kazandı

Bundesliga 1’inci haftasında Union Berlin’e konuk olan Augsburg, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı. İlk golde Framberger’in, ikinci golde ise Iago’nun adrese teslim ortaları maça damgasını vurdu.

Union Berlin karşısında ilk yarının sonunda Vargas’ın kafa golüyle öne geçen Augsburg, ikinci yarıda tamamen topun arkasında kalmayı tercih etti. Augsburg’un bu stratejisi Union Berlin’e fırsatlar verdi ve 75’inci dakikada Bulter skoru eşitledi. Dakikalar 82’yi gösterdiğinde Iago’nun harika ortasında Gregoritsch skoru Augsburg lehine değiştirdi. 89’uncu dakikada Hahn’ın golü ise skoru tayin etti.

Dortmund Güçlü Rakibini 3 Golle Geçti

Sezonun şampiyonluk adaylarından Borussia Dortmund, ilk haftada Borussia Mönchengladbach’ı konuk etti. Ortada geçen mücadelede dengeyi 17 yaşındaki Reyna bozdu. Asist ise yine 17 yaşındaki yeni transfer Bellingham’dan geldi. 

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Borussia Dortmund,  ikinci yarının başında Haaland’ın penaltı golüyle, skoru 2-0’a getirdi. 77’inci dakikada Haaland kendisinin 2’nci, takımının 3’üncü golünü attı. Mücadeleyi 3-0 kazanan Dortmund, ilk haftayı kayıpsız geçmeyi başardı.

İki Maçta 14 Gol

Geçtiğimiz sezon Covid-19 öncesinde karşılaşan iki ekibin mücadeleleri, izleyenleri memnun etmeyi başarmıştı. Sezonun ilk yarısında oynanan mücadelede Dortmund, rakibini kendi evinde 5-1 ile geçmişti. İkinci yarıda oynanan mücadele ise inanılmaz bir geri dönüşe ev sahipliği yapmıştı. Mücadelenin 55’inci dakikasında 3-1 önde olan Augsburg, Haaland’ın 3 golle yıldızlaştığı mücadeleyi 3-5 kaybetmişti. 2019/20 sezonunda iki maçta atılan toplam 14 gol, Augsburg-Borussia Dortmund mücadelesinin yine keyifli geçeceğinin en güçlü sinyali. 

Augsburg-Borussia Dortmund karşılaşmasını, Cumartesi günü 16.30’dan itibaren A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.