Euro Cup Yeni Sezonda Tivibu Spor’da

18.09.2020 - 19:53

Euro Cup Yeni Sezonda Tivibu Spor’da

Avrupa’nın kulüpler bazında en büyük basketbol organizasyonlarından Euro Cup, yeni sezonda Tivibu Spor ekranlarında olacak. Organizasyonda her hafta birçok mücadelenin naklen yayınlanması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon pandemi sebebiyle iptal edilen Euro Cup’ta yeni sezon 29 Eylül’de başlıyor. Yeni sezonun hangi kanal tarafından yayınlanacağı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Son dönemde içerik havuzunu iyiden iyiye derinleştiren Tivibu Spor, Euro Cup maçlarını naklen yayınlayacağını duyurdu. 

İki Takımla Mücadele Edeceğiz

29 Eylül’de başlayacak olan ve Tivibu Spor ekranlarından basketbolseverlerin karşısına çıkacak Euro Cup’ta ülkemiz iki takımla temsil edilecek. Geçtiğimiz sezon gösterdikleri performansla dikkat çeken Bahçeşehir Koleji ve Frutti Extra Bursaspor, Euro Cup’ta başarılı olmak için mücadele edecek.

Tutku Açık yönetiminde oldukça tempolu bir basketbol oynamaya çalışan Frutti Extra Bursaspor, D Grubu’nda yer alacak. Temsilcimizin rakipleri; Cedevita, Trento, Gran Canaria, Promitheas Patras şeklinde. Frutti Extra Bursaspor, ilk maçında Trento’yu konuk edecek. Bu mücadele Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 29 Eylül’deki mücadelenin başlama saati 20.00.

Yeni sezonda her kulvarda iddialı olmak isteyen Bahçeşehir Koleji ise Euro Cup’ta A Grubu’nda mücadele edecek. Bourge, Joventut Badalona, Partizan, Unics Kazan ve Venezia Bahçeşehir Koleji ile birlikte bir üst tura adını yazdırmaya çalışacak. Temsilcimiz gruptaki ilk maçında Bourge-en-Bresse’i konuk edecek. 30 Eylül’deki mücadele, 19.30’dan itibaren Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Tivibu Basketbol İçerikleri

Tivibu Spor’un son dönemde hem futbol hem de basketbolda birçok yayın hakkını elde ettiği görülüyor. Ayrıca Tivubu platformuna eklenen S Sport 2 ile birlikte diğer içeriklerin de sayısı artmış vaziyette. Geçtiğimiz günlerde FIBA Şampiyonlar Ligi yayın haklarını da alan Tivibu Spor’da şu an için BSL, KBSL, FIBA Şampiyonlar Ligi ve Euro Cup maçlarını izleyebiliyorsunuz. Tivibu üyelerinin izleyebileceği basketbol organizasyonları ise şu şekilde sıralanıyor:

NBA (S Sport / NBA TV)

WNBA / NCAA (S Sport 2)

ING Basketbol Süper Ligi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi / FIBA Şampiyonlar Ligi / 7Days Euro Cup