Hollanda Eredevise ve İskoçya Premier Ligi Tivibu Spor’da

18.09.2020 - 19:20

Hollanda Eredevise ve İskoçya Premier Ligi Tivibu Spor’da

Son dönemde imza attığı işlerle dikkat çeken Tivibu Spor, iki yeni yayın hakkıyla futbolseverlerin karşısına çıktı. Bundan böyle İskoçya Premier Ligi ve Hollanda Eredevise heyecanı Tivibu Spor ekranlarında yaşanacak.

Geçtiğimiz haftalarda Belçika Pro League yayın haklarını satın alarak uzun bir süre sonra futbol yayınlarına imza atan Tivibu Spor, yeniliklerin devam edeceğinin sinyallerini vermişti. Belçika Pro League yayınlarının yanına Hollanda Eredevise ve İskoçya Premier Lig maçları da eklendi. Yeni sezonda Hollanda Eredevise ve İskoçya Premier Lig’den birçok mücadele Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Hollanda Eredevise’de İkinci Hafta Maçlarıyla Yayınlar Başlıyor

Pandemi dolayısıyla 2019/20 sezonunun iptal edildiği Hollanda Eredevise’de geçtiğimiz hafta yeni sezon başladı. Beklenenin altında bir tempoda başlayan sezonun uzun yıllar sonra ilk kez Türkiye’de yayıncısı bulunmuyordu. Geçtiğimiz sezon Uçankuş TV ve S Sport Plus üzerinden izlenen mücadelelerin bu sezon Tivibu Spor ekranlarında olacağı açıklandı.

Tivibu Spor ekranlarında ikinci haftadan itibaren yayınlanacak olan Hollanda Eredevise’de kaç maçın ekranlara taşınacağı henüz açıklanmadı. Bununla birlikte en az 3 maçın ekranlarda olması bekleniyor.

İskoçya Premier Lig Sezona S Sport Plus’ta Başlamıştı

İskoçya Premier Lig’de sezon yaklaşık 2 ay önce başlamıştı. S Sport Plus platformundan naklen yayınlanan mücadeleler, bundan böyle Tivibu Spor ekranlarında olacak. Saran Media ile iyi ilişkileri bulunan Tivibu’nun 1 sezonluğuna İskoçya Premier Lig yayın haklarını kiraladığı belirtildi. 

7 haftanın geride kaldığı İskoçya’da Rangers eski günlerine geri dönüş sinyali veriyor. Geride kalan 7 hafta sonunda henüz kalesinde gol görmeyen Rangers’ı, ezeli rakibi Celtic takip ediyor. Bu iki devin tüm mücadeleleri, 8’inci hafta itibariyle Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Tivibu’da Futbol İçeriği Arttı

Geçtiğimiz günlerde S Sport 2’yi de kanal listesine ekleyen Tivibu platformunda, yeni sezonda futbol içeriklerinin sayısı arttı. S Sport, S Sport 2 ve Tivibu Spor kanallarından birçok futbol müsabakası izleyenlerin karşısına çıkacak. Tivibu abonelerinin izleyebileceğini futbol içerikleri şu şekilde:

Almanya Bundesliga / Almanya Bundesliga 2 / Copa Libertadores / Portekiz Liga NOS / UEFA Uluslar Ligi / (S Sport 2)

İngiltere Premier Lig (S Sport)

Belçika Pro League / Hollanda Eredevise / İskoçya Premier Lig (Tivibu Spor)