Bayern Münih–Sevilla UEFA Süper Kupa Finali Şifresiz Olarak beIN Sports Haber’de

18.09.2020 - 17:12

Bayern Münih–Sevilla UEFA Süper Kupa Finali Şifresiz Olarak beIN Sports Haber’de 

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Bayern Münih ile Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla, Avrupa’nın en büyüğü olmak için sahaya çıkıyorlar. Macaristan’da oynanacak UEFA Süper Kupa finali, 24 Eylül Perşembe günü 22.00’den itibaren şifresiz olarak beIN Sports Haber’de.

Pandemi sebebiyle Ağustos ayında bitirilen Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde kupaya uzanan ekipler, Süper Kupa mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Avrupa Ligi’ne adeta ambargo koyan Sevilla ile kusursuz bir Şampiyonlar Ligi performansı gösteren Bayern Münih arasındaki bu dev kapışma, şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacak. Ayrıca beIN Sports Youtube kanalından da mücadeleyi izleyebileceksiniz.

Bayern Münih Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Pandemi dönemi sonrasında birçok takım vites düşürürken Bayern Münih vites arttırmış ve bunun meyvesini 3 kupayla toplamıştı. Ligde görece rahat bir şampiyonluk yaşayan Bayern Münih, Almanya DFB Pokal’de de mutlu sona ulaşmıştı. Şampiyonlar Ligi’nde ise finale kadar net sonuçlarla gelen Bavyera ekibi, finalde PSG’yi geçerek kupaya uzanmıştı.

Almanya Bundesliga’da sezonu Schalke 04 maçıyla açacak olan Bayern Münih, kaldığı yerden devam edeceğinin sinyallerini fazlasıyla veriyor. Bayern Münih, Sevilla’yı da geçerek sezona kupa ile başlamak istiyor.

Sevilla Final Sonrası Resmi Maç Yapmadı

Ağustos ayında Avrupa Ligi maçlarına çıkan Sevilla, Inter’i 3-2 ile geçtiği final sonrasında resmi bir maç oynamadı. Covid-19 vakalarının İspanya’da artması sebebiyle hazırlık maçı yapmakta da zorlanan Sevilla’nın finale hazır olup olmadığı merak ediliyor.

Reguilon’un takımdan ayrılmasının ardından oluşan boşluğu Sporting’den Acuna ile doldurmayı planlayan Sevilla’da kaptan Banega da takımdan ayrıldı. Eski oyuncusu Rakitic’i kadrosuna katan Sevilla’nın transfer dönemi sonuna kadar birkaç hamle daha yapması bekleniyor.

Aralarındaki 3. Randevu

Sevilla ile Bayern Münih 2017/18 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşı karşıya gelmişti. İspanya’daki mücadeleyi 2-1 ile geçen Bayern Münih, kendi evinde 0-0 berabere kalınca bir üst tura adını yazdırmayı başarmıştı. UEFA Süper Kupa finali ise bu iki ekibin üçüncü randevusu olacak.

Yeni sezona kupa ile başlamak isteyen Sevilla ile Bayern Münih’in bu dev kapışmasını Perşembe günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.