ATP 500 Hamburg Open TRT Spor’da

18.09.2020 - 15:49

ATP 500 Hamburg Open TRT Spor’da

Roland Garros öncesindeki son turnuva ATP 500 Hamburg Open, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. TRT Spor’un önümüzdeki dönemlerde de ATP 250, ATP 500 ve ATP 1000 turnuvalarını yayınlaması bekleniyor.

beIN Sports’un ATP 1000 turnuvalarını yayınlamayacağını açıklamasının ardından ATP turnuvalarını resmi olarak yayınlayan bir kanal kalmamıştı. Yayın hakları 2023 yılına kadar S Sport’ta bulunsa da kanal, bu müsabakaları yayınlamayı tercih etmiyordu. Yeni sezonda ATP turnuvalarının nerede yayınlanacağının cevabı halen tam olarak verilemese de ATP 500 Hamburg Open özelinde sis perdesi aralandı. 21-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada birçok müsabaka, TRT Spor ve TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

Mehmet Sevinç’in Paylaşımı Tenis İzleyicilerini Heyecanlandırdı

TRT Spor sunucularından Mehmet Sevinç ile Sadece Tenis Twitter hesabı yöneticilerinden Elif Alper arasında geçen diyalog, ATP 500 Hamburg Open’ın TRT Spor ekranlarından yayınlanacağının bir bakıma kanıtı oldu. Bununla birlikte Mehmet Sevinç, ATP 1000 ve ATP 250 için de açık kapı bıraktı. 

Elif Alper’in Mehmet Sevinç’e yönelttiği “Mesela ATP Masters turnuvalarını yayınlamayı düşünmez misiniz?” sorusuna Sevinç “düşünürüz. Hamburg Masters’a ne dersiniz?” yanıtını verdi. İlerleyen günlerde farklı turnuvaları da yayınlayabilecekleri konusunda açık kapı bırakan Sevinç’in yaptığı bu paylaşım, tenis izleyicilerini fazlasıyla heyecanlandırdı.

Birçok Önemli Raket Turnuvada Yer Alacak

Pandemi sebebiyle Roland Garros öncesine denk gelen ATP 500 Hamburg Open’da birçok önemli ismin yer alacağı açıklandı. Turnuvanın en büyük favorisi ise Daniil Medvedev. Amerika Açık’ta yarı final gören Rus raket, Roland Garros öncesinde Hamburg’da mutlu sona ulaşmayı planlıyor.

Medvedev’i zorlayacak isim ise Yunan raket Stefanos Tsitsipas olacak. Amerika Açık ve Roma’da hayal kırıklıkları yaşayan Tsitsipas, Hamburg’da yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Bu iki ismin yanı sıra Matteo Berretini, Gael Monfils, David Goffin, Fabio Fognini, Roberto Bautista Agut ve Diego Schwartzman turnuvada yer alacak. 

Toprak kortta oynanacak olan bu keyifli turnuvada birçok müsabakayı, TRT Spor ve TRT Spor 2 ekranlarından şifresiz olarak izleyebileceksiniz.