TÜBAD Turnuvası TRT Spor 2’de

14.09.2020 - 17:39

TÜBAD Turnuvası TRT Spor 2’de

Sezon öncesinin en prestijli basketbol turnuvalarından Türkiye Basketbol Antrenörler Derneği (TÜBAD) Turnuvası, TRT Spor 2 ekranlarında yayınlanacak. 18-20 Eylül tarihilerinde düzenlenecek turnuvada; Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta ve Darüşşafaka Tekfen boy gösterecek.

Basketbol Süper Ligi öncesinde takımların son kez kendini test edeceği TÜBAD turnuvası, 18 Eylül’de başlıyor. Yeni sezon öncesinde takımların performanslarını görmek isteyen basketbolseverler, TÜBAD turnuvasını TRT Spor 2 ekranlarından izleyebilecek. Turnuvaya katılacak ekipler ise Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta ve Darüşşafaka Tekfen olarak açıklandı. 

Eşleşmeler Belli Oldu

Bu sezon 14’üncüsüne imza atılacak TÜBAD turnuvasında eşleşmeler belli oldu. Sinan Erdem Spor Salonu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek turnuva, Cuma günü 18.00’de Anadolu Efes-Darüşşafaka Tekfen mücadelesiyle başlayacak. Yeni sezon öncesinde kadrosunu büyük ölçüde koruyan Anadolu Efes ile ligin iddialı ekiplerinden Darüşşafaka Tekfen’in bu keyifli karşılaşması, TRT Spor 2 ekranlarında olacak. Geçtiğimiz sezon son olarak Türkiye Kupası’nda karşılaşan iki ekibin mücadelesinde gülen taraf, 81-71 ile Darüşşafaka Tekfen olmuştu.

Anadolu Efes-Darüşşafaka Tekfen mücadelesinin hemen ardından turnuvada derbi heyecanı yaşanacak. Fenerbahçe Beko-Galatasaray Doğa Sigorta mücadelesi 21.00’de başlayacak. Igor Kokoshkov yönetiminde tamamen yeni bir kadroyla mücadele edecek olan Fenerbahçe Beko ile bütçesi dahilinde iyi transferlere imza atan Galatasaray Doğa Sigorta’nın bu dev kapışması, TRT Spor 2 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. Geçtiğimiz sezon ligde oynanan iki mücadeleyi de Galatasaray Doğa Sigorta kazanmıştı. 

Kazananlar 20 Eylül’de Parkeye Çıkacak

Cuma günü oynanacak maçların galipleri 20 Eylül’de şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. Kaybedenler ise yine aynı gün üçüncülük maçında karşı karşıya gelecek. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da üçüncülük mücadelesinin 18.00’de, şampiyonluk mücadelesinin de 21.00’de başlaması bekleniyor. Bu iki mücadeleyi de TRT Spor 2 ekranlarından izleyebileceksiniz.

Ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek Galatasaray Doğa Sigorta ve Darüşşafaka Tekfen ile birlikte Euroleague’de boy gösterecek Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’nun yeni sezon öncesinde son durumunu, TRT Spor 2 ekranlarından yayınlanacak TÜBAD turnuvasında görebileceksiniz.