Uğur Meleke beIN Manşet’te

14.09.2020 - 18:01

Uğur Meleke beIN Manşet’te

Yeni sezonda beIN Sports HD 1 ve beIN Sports Haber ekranlarında yayınlanacak olan beIN Manşet’in kadrosu belli oldu. Pazartesi gününden itibaren haftanın 4 günü Murat Caner ile birlikte Uğur Meleke sporseverlerle buluşacak ve spor dünyasında öne çıkan gelişmeleri yorumlayacak. 

beIN Sports’un sevilen programı beIN Manşet, yeni sezondaki ilk yayınına hazırlanıyor. Pazartesi günü 18.00’den itibaren başlayan yayınlar, haftanın 4 günü devam edecek. Geçtiğimiz sezon gibi hem beIN Sports HD 1 hem de beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak programın yeni sezon kadrosu da belli oldu. Mehmet Demirkol’un beIN Sports’tan ayrılmasının ardından Murat Caner’e eşlik edecek ismin Uğur Meleke olacağı açıklandı. Yeni sezonda gazetelerde öne çıkan spor gelişmelerini Murat Caner ile birlikte Uğur Meleke yorumlayacak.

Spor Basınında Öne Çıkanlar Masaya Yatırılacak

Mehmet Demirkol’un beIN Sports’a geçmesiyle birlikte ekranlara gelmeye başlayan beIN Manşet’in yeni sezonda nasıl bir rota izleyeceği merak konusuydu. Başarılı yorumcu Mehmet Demirkol’un Socrates Dergi’ye transferinin ardından yeni sezonda programın devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. beIN Sports, bu sorulara yanıtını yeni kadro ile verdi. Uğur Meleke transferiyle birlikte beIN Manşet’in devam edeceğini açıklayan beIN Sports, yeni sezonda Pazartesi’nden Perşembe’ye her gün saat 18.00’de beIN Manşet programına yer verecek.

Uğur Meleke ile Murat Caner, yeni sezonda spor basınında öne çıkan gelişmeleri yorumlayacak. Canlı bağlantılar, son dakika gelişmeleri ve daha niceleri beIN Sports Haber ve beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

beIN Manşet Hakkında

beIN Sports’un başarılı programı beIN Manşet, Spor Servisi’nin devamı niteliğinde bir programdır. NTV Spor’un kapanmasının ardından en başarılı spor programı ödülünü defalarca alan Spor Servisi programı sona ermiştir. Demirkol’un beIN Sports’a geçmesinin ardından Spor Servisi, bir bakıma beIN Manşet olarak karşımıza çıkmıştır. İlk sezon saat 11.00’de ekranlara gelen program, geçtiğimiz sezon itibariyle saat 18.00’e alınmıştır. 

Demirkol’un programdan ayrılmasının ardından Uğur Meleke transferiyle dikkat çeken beIN Manşet’in yeni sezonda da ses getirmesi bekleniyor.