Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol’a Geri Döndü

14.09.2020 - 10:35

Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz Futbol’a Geri Döndü

Beyaz TV ekranlarında her Pazar günü futbolseverlerle buluşan Beyaz Futbol programının yorumcu kadrosuna Rasim Ozan Kütahyalı eklendi. Yeni sezonda Beyaz TV ekranlarında olacak Kütahyalı’nın geri dönmesi, yine tepkileri beraberinde getirdi.

Beyaz TV ekranlarında Ertem Şener moderatörlüğünde gerçekleştirilen Beyaz Futbol, yeni sezon yayınlarına Pazar günü başladı. Ümit Karan’ın Vefaspor teknik direktörü olmasının ardından yeni sezon kadrosunun Ertem Şener, Ahmet Çakar, Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz’dan oluşması bekleniyordu ancak son dakika sürprizi yaşandı ve Rasim Ozan Kütahyalı yeniden kadroya dahil oldu. Kütahyalı, bundan böyle her Pazar günü Beyaz Futbol, her Pazartesi de Derin Futbol’da yorumlarıyla boy gösterecek.

Geçtiğimiz Sezon Başında Geri Dönmüştü

Rasim Ozan Kütahyalı, uzun yıllar Beyaz TV’de Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında boy göstermişti. Boşnaklar hakkında sarf ettiği sözler sonrasında görevine son verilen Kütahyalı, geçtiğimiz sezon başında tekrar Beyaz TV ekranlarında yer almıştı. Ancak gelen tepkilerin ardından bir program sonunda görevden alınmıştı. Kanal yönetimi tarafından yapılan açıklama da bir daha Rasim Ozan Kütahyalı’nın kanalda görev almayacağı yönündeydi ancak yeni sezonda işler değişti ve Kütahyalı, sezonun ilk programında ekran karşısına geçti.

Rasim Ozan Kütahyalı’nın yokluğunda Beyaz Futbol’da Ergün Penbe, Gökmen Özdenak, Ümit Karan gibi isimler görev yapmıştı.

Kütahyalı’nın Geri Dönmesi Tepkileri Beraberinde Getirdi

Rasim Ozan Kütahyalı’nın ekranlara yeniden dönmesinin ardından Boşnak derneklerinden tepkiler yükseldi. Beyaz TV binasının önüne protesto amaçlı giden kişilerin polis kordonuyla karşılaştığı iddia edildi.

Levent Ertem’in yaptığı paylaşıma göre, Rasim Ozan Kütahyalı için Beyaz TV’nin önüne polis kordonu çekildi. Kanalın önünden görüntüler paylaşan Ertem, şu ifadeleri kullandı:

“Rasim Ozan Kütahyalı için polis kordonu… Beyaz TV ekranlarına döneceği iddiası üzerine Boşnak dernekleri protestoya hazırlanırken, İstanbul Fulya’daki kanalin önünde polis kordonu (22:30)”

Geçtiğimiz sezon başında tepkilerin ardından Rasim Ozan Kütahyalı’nın görevine bir kez daha son verilmişti. Yeni sezonda gelen tepkilerle birlikte Beyaz TV yönetiminin Kütahyalı özelinde nasıl bir karar alacağı merak konusu.