Mehmet Demirkol’un Socrates Dergi’de İmza Atacağı Programlar Belli Oldu

12.09.2020 - 23:11

Mehmet Demirkol’un Socrates Dergi’de İmza Atacağı Programlar Belli Oldu

Yeni sezonda Socrates Dergi Youtube kanalında olacağını açıklayan Mehmet Demirkol’un yeni kanalında imza atacağı programlar belli oldu. Her Pazartesi günü Karşı Karşıya programıyla Türk futbolunun gündem maddelerini değerlendirecek olan Demirkol, Oyna Devam programıyla da Kaan Kural ile birlikte her hafta spor gündeminde öne çıkan konuları mercek altına alacak.

NTV Spor’da Fuat Akdağ ile birlikte imza attıkları Spor Servisi programıyla fark yaratan Mehmet Demirkol, NTV Spor kapandıktan sonra Ciddiyetten Uzak Youtube kanalında boy göstermişti. Geçtiğimiz 2 sezonda beIN Sports ekranlarında beIN Manşet programıyla dikkat çeken Demirkol, dijitalde olmak istediğini belirterek beIN Sports’tan ayrılmıştı. Yeni sezonda Socrates Dergi Youtube kanalında yer alacak olan Demirkol’un imza atacağı programlar açıklandı. Demirkol, sezon boyunca Karşı Karşıya ve Oyna Devam programlarıyla sporseverlerin karşısına çıkacak.

Pazar Günü Derbi Merkez ile Mesaisine Başlıyor

Mehmet Demirkol, Pazar günü Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesi öncesinde ve sonrasında Derbi Merkez programıyla Socrates Dergi Youtube kanalındaki mesaisine başlıyor. Canlı olarak ekranlara gelecek olan programda; Ercan Taner ve Emre Özcan da yer alacak.

Yeni sezonda derbi maçları öncesinde ve sonrasında Derbi Merkez programında yer alacak olan Mehmet Demirkol’un haftalık olarak imza atacağı programlar da olacak.

Haftanın İlk Günü “Karşı Karşıya”

Mehmet Demirkol’un imza atacağı ilk program Karşı Karşıya olacak. Demirkol, 14 Eylül Pazartesi’nden itibaren her hafta Socrates Stüdyo'da Türk futbolunun gündem maddelerini değerlendirecek. 

Kaan Kural ile Birlikte “Oyna Devam”

Mehmet Demirkol’un yer alacağı ikinci program ise Oyna Devam olarak açıklandı. Henüz hangi gün yayınlanacağı açıklanmayan programda Mehmet Demirkol ile birlikte Kaan Kural da yer alacak. İkili, her hafta spor gündeminden öne çıkan konuları masaya yatıracak. 

Oyna Devam programının içeriğinin Kaan Kural’ın Tivibu Spor’da imza attığı Ters Köşe programını andıracağı tahmin ediliyor. 

Eğlenceli içeriklere imza atan Socrates Dergi Youtube kanalında yeni sezonda sporseverlerle buluşacak içerikler de böylece netleşmiş oldu. Derbi Merkez, Tardini Büfe, Londra Merkez, Oyna Devam, Karşı Karşıya, Amerikan Mutfak ve çok daha fazlasına Socrates Dergi Youtube kanalından erişim sağlayabilirsiniz. Socrates Dergi Youtube kanalına ulaşmak için buraya tıklayınız.