Telegol Ekotürk Ekranlarında Seyircisiyle Buluşuyor

12.09.2020 - 10:51

Telegol Ekotürk Ekranlarında Seyircisiyle Buluşuyor

Bir dönemin efsane futbol programı Telegol, yeni sezonda Ekotürk ekranlarında olacak. Serhat Ulueren moderatörlüğünde ekranlara gelecek Telegol’ün yorumcu kadrosu ise henüz açıklanmadı.

Yıllarca çeşitli kanallarda ekranlara gelen Telegol, bir süredir televizyonlara ara vermişti. Son olarak TGRT ekranlarında yayınlanan programın yeni sezonla birlikte ekranlara geri döneceği açıklandı. Serhat Ulueren moderatörlüğünde gerçekleştirilecek Telegol’ün yayınlanacağı kanal ise Ekotürk oldu. Ekotürk’ü; Digiturk 46’ncı, D-Smart 48’inci, Kablo TV 78’inci, Turkcell TV 47’inci ve Vodafone TV 55’inci kanaldan izleyebilirsiniz.

Telegol Haftada İki Gün Ekotürk’te 

Bir dönem Türkiye’nin en çok izlenen spor programı olmayı başaran Telegol, yeni sezonda Ekotürk ekranlarında olacak. Telegol’ün haftada iki gün olarak yayınlanacağı açıklanırken, yorumcu kadrosu henüz kamuoyuyla paylaşılmadı. Telegol, her Pazartesi ve Çarşamba günü 23.00’ten itibaren Ekotürk ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

Sıra Dışı Bir Tanıtım

Yıllar sonra yeniden Serhat Ulueren moderatörlüğünde ekranlara dönecek olan Telegol, sosyal medya hesabında sıra dışı bir tanıtıma imza attı. “Mekanın sahibi geri geliyor” hashtagiyle sosyal medyada ilgi çeken Telegol’ün yeni sezonda nasıl bir reaksiyon alacağı merak konusu. Telegol Twitter hesabından yapılan paylaşım ise şu şekilde:

“Mekanın sahibi geri geldi! Hasret Sona Eriyor... Telegol seyircisiyle Ekotürk ekranlarında buluşuyor... Deneyimli moderatör Serhat Ulueren yönetiminde Telegol, her hafta Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 23.00’te Ekotürk’te.”

Telegol Hakkında

Telegol geçmiş yıllarda televizyonda yayınlanan spor programı. Son yıllarda internet sitesi olarak yayın hayatına devam etmekteydi. Telegol, TV programı olarak en son TGRT ekranlarında yayınlandı. Serhat Ulueren'in moderatörlüğünü yaptığı programda, Engin Verel, Gökmen Özdenak, Adnan Aybaba ve Ümit Karan yorumculuk yapmıştı.

2001 yılında Star TV’de ilk olarak ekranlara gelen Telegol, daha sonrasında farklı kanallarda, farklı yorumcularla ekrana gelmiştir. 2001-2007 yılları arasında altın çağını yaşayan program, daha sonrasında Kanal 1, Kanaltürk, TV 8 ve TV360 ekranlarında futbolseverlerle buluşmuştur. Yaklaşık 5 yıldır ekranlardan uzak kalan Telegol, Youtube kanalı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye çalışmış ama bunda pek başarılı olamamıştır.  

Yeni sezonda kadroda yer alacak isimlerle birlikte ilgi çekmesi beklenen Telegol’ün sunucusu, programla özdeşleşen Serhat Ulueren olacak.