Uğur Meleke Yeni Sezonda beIN Sports’ta

12.09.2020 - 15:53

Uğur Meleke Yeni Sezonda beIN Sports’ta

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Uğur Meleke, yeni sezonda beIN Sports ekranlarında olacak. S Sport’tan ayrılan Meleke’nin maç önü ve maç sonu yorumlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkması bekleniyor.

Türkiye Süper Ligi resmi yayıncısı beIN Sports, yorumcu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Tolga Zengin, Sabri Sarıoğlu ve Abdullah Avcı ile anlaşan beIN Sports, son olarak Uğur Meleke’yi kadrosuna kattı. S Sport’ta İngiltere Premier Lig maç yorumlarıyla ve Premier Show programıyla dikkat çeken Meleke, yeni sezonda beIN Sports’ta Türkiye Süper Ligi yorumlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkacak.

beIN Sports Yeni Transferlerini Video ile Duyurdu

Sezon öncesinde Mehmet Demirkol, Çağıl Özge Özkul gibi isimlerle yollarını ayıran beIN Sports, bir yandan da yorumcu kadrosuna takviye yapmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Sabri Sarıoğlu, Tolga Zengin, Abdullah Avcı gibi isimleri kadrosuna kattığını açıklayan beIN Sports, son olarak Uğur Meleke ile anlaşma sağladı. Tüm yorumcu kadrosunu bir video ile tanıtan beIN Sports’a yorumlarıyla katkı sağlayacak isimler; Güntekin Onay, Metin Tekin, İlker Yağcıoğlu, Mustafa Doğan, Önder Özen, Tugay Kerimoğlu, Tunç Kayacı, Bülent Timurlenk, Olcay Çakır, Raşit Altun, Deniz Çoban, Tolga Zengin, Sabri Sarıoğlu, Uğur Meleke ve Abdullah Avcı olarak sıralandı. beIN Sports’un yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

“Hasret sona erdi, 2020/21 futbol sezonu başladı. Televizyon Yeni sezonda da en heyecanlı maçlar ve en usta yorumcular, #beINSPORTS'ta! Yenilenen yüzüyle, 2020/21 Sezonu beIN Sports yorumcu kadrosu…”

Uğur Meleke Kimdir?

Aslen iktisat eğitimi alan Uğur Meleke 1979 yılında doğmuştur. Uğur Meleke, spor yazarlığına 2005 yılında, Milliyet gazetesinde başlamıştır. Halen Hürriyet gazetesinde spor yazarlığına devam eden Meleke, daha önce NTV, Star, Habertürk, TRT Türk ve 360 TV televizyonlarında spor yorumculuğu yapmıştır. Meleke, son olarak S Sport’ta Premier Lig maçlarına yorumlarıyla katkı vermekteydi. S Sport’ta Premier Show programında da yer alan Meleke, yeni sezonda beIN Sports ekranlarında olacak. Hürriyet’te yazılarına devam edecek olan Meleke’nin futbola dair tüm yorumlarına yeni sezonda beIN Sports ekranlarından erişim sağlayabileceksiniz.