Çağıl Özge Özkul beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

12.09.2020 - 10:34

Çağıl Özge Özkul beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

beIN Sports’un başarılı sunucularından Çağıl Özge Özkul, beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Yaklaşık 4 yıldır beIN Sports’ta çalıştığını belirten Özkul, bundan böyle beIN Sports’ta olmayacağını takipçileriyle paylaştı.

Türkiye Süper Ligi resmi yayıncısı beIN Sports’ta maç önü programlarını sunan ve beIN Sports Haber’de gün sonu programlarıyla dikkat çeken Çağıl Özge Özkul, beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. beIN Sports’taki çalışmalarına nokta koyduğunu açıklayan Özkul, ayrıca spor medyasında kalmayacağının sinyallerini verdi.

Sporla Olmak Hayalimdi

Başarılı sunucu Çağıl Özge Özkul, Twitter ve Instagram hesaplarından beIN Sports ayrılığını açıkladı. Sporla olmanın hayali olduğunu belirten Özkul, bu hayalini gerçekleştirdiğini belirterek teşekkürlerini iletti. Özkul, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“’Şimdi izninizle mumun yerini değiştirip, gölgeleri başka yana düşürmek istiyorum.’ beIN Sports’un logosunun döndüğü o ilk gün başlamıştım.. Geçen üç yıl dokuz ay. sahada olmak, sporla olmak; hayalimdi işim oldu. Bugün bir nokta koydum. Güzelliklere yürüyorum. Teşekkür ederim.”

beIN Sports’ta Yeni Sezon Öncesinde Üçüncü Ayrılık

Geçtiğimiz sezon karantina döneminde Ercan Taner ile yollarını ayıran beIN Sports, daha sonrasında Alper Yemeniciler ile yol ayrımına gitmişti. Sezonun bitmesinin ardından beIN Sports’ta 3 büyük ayrılık daha yaşandı. İlk olarak Mehmet Demirkol, Socrates Dergi’ye geçtiğini ve artık dijital platformlarda olacağını açıklamıştı. Daha sonrasında Melih Şendil’le yollar kadın futbolu açıklamasının ardından ayrılmıştı. Bu ayrılıklara Çağıl Özge Özkul da eklendi. Yeni sezonda beIN Sports’ta olmayacağını açıklayan Özkul’un yeni adresinin neresi olacağı ise henüz açıklanmadı.

Çağıl Özge Özkul Kimdir?

1988 Ankara doğumlu olan Çağıl Özge Özkul, Ankara Atılım Üniversitesi İktisat bölümü mezunudur. 2012 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Çağıl Özge Özkul, yarışmada 2. olarak adından söz ettirmiştir. Ardından GS TV’de sunucu olarak işe başlayan Çağıl Özge Özkul, beIN Sports’a transfer olmuştur. Yaklaşık 4 yıldır beIN Sports ekranlarında çeşitli programlarda yer alan Özkul’un yeni sezonda spor kanallarında yer alıp almayacağı merak konusu.