Belçika Pro League Haftada 3 Maçla Tivibu Spor’da

11.09.2020 - 22:43

Belçika Pro League Haftada 3 Maçla Tivibu Spor’da

Yeni sezon öncesi suskunluğunu bozan Tivibu Spor, Belçika Pro League yayın haklarını satın aldığını açıkladı. Yeni sezonda haftada üç maçla Belçika Pro League mücadeleleri Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Geçtiğimiz yıllarda Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, İtalya Serie A gibi ligleri yayınlayan Tivibu Spor, son yıllarda sadece Basketbol Süper Ligi maçlarını ekranlara getiriyordu. Uzun süredir suskun olan Tivibu Spor, bu suskunluğunu sürpriz bir yayın hakkı ile bozdu. Belçika Pro League, iki sezon boyunca Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Pro League’den Her Hafta 3 Maç 

Geçtiğimiz yıllarda NTV ekranlarından yayınlanan daha sonrasında kısa bir süreliğine S Sport Plus ve Uçankuş TV’de futbolseverlerle buluşan Belçika Pro League’in yeni sezondaki yayıncısı Tivibu Spor oldu. Tivibu Spor’un kaç maç yayınlayacağını ise Emre Tilev açıkladı. Haftada üç maçın Tivibu Spor ekranlarında olacağını açıklayan Tilev, açılış maçında anlatım koltuğunda da kendisinin oturacağı belirtti.

Tivibu Spor’da Belçika Pro League maçlarının yayınları ise Pazar günü 14.30’daki Anderlecht-Cercle Brugge mücadelesiyle başlıyor. 

Sürprizlerin Devam Edeceğinin Sinyali Emre Tilev’den

Yeni sezonda Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran Tivibu Spor, bu yayınlara böylece Belçika Pro League’i ekledi. Uzun bir aradan sonra futbol yayınlarına imza atacak olan Tivibu Spor’un sürprizlere devam etmesi bekleniyor. 

Sürprizlerin devam edeceğinin sinyali ise Emre Tilev’den geldi. Bir takipçisinin “yeni lig gelecek mi?” sorusuna bekleyiniz yanıtını veren Tilev, takipçisinin kendisine güvenmesini ve sözleşmesini yenilemesini belirtti. Bu açıklamanın ardından Tivibu kullanıcıları farklı ligler konusunda beklentiye girdi. Önümüzdeki günlerde yeniliklerin Tivibu Spor’da devam edeceği tahmin ediliyor.

S Sport’a da kendi platformunda yer veren Tivibu’da böylece İngiltere Premier Lig, NBA, Formula 1, Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Belçika Pro League müsabakalarını izleyebileceksiniz. Anderlecht-Cercle Brugge mücadelesiyle başlayacak yayınlar sezon boyunca Tivibu Spor ekranlarında olacak.