Murat Murathanoğlu S Sport 2’nin NFL Kadrosuna Dahil Oldu

11.09.2020 - 12:35

Murat Murathanoğlu S Sport 2’nin NFL Kadrosuna Dahil Oldu

Basketbol anlatımlarıyla hatırda kalan Murat Murathanoğlu, S Sport 2’nin NFL kadrosuna dahil oldu. Pazar günleri 19.00’da “Maksimum NFL” programına yorumlarıyla katkı sağlayacak olan Murat Murathanoğlu, maçlarda da yorumcu koltuğunda oturacak.

S Sport 2’nin NFL yayın haklarını satın almasının ardından maçların nasıl anlatılacağı, kimin yorumlayacağı gibi konular merak ediliyordu. İzge Can Günal’ın anlatım koltuğunda oturacağı NFL maçlarının yorumcu kadrosu da belli oldu. Son dönemde Vole Youtube, Digitale Sport Youtube, TRT Spor, FB TV gibi kanallarda çalışan Murat Murathanoğlu S Sport 2’nin NFL maçlarında yorumcu koltuğunda oturacak. İzge Can Günal ve Murat Murathanoğlu’na eşlik edecek diğer isim ise Hilmi Çeltikçioğlu olacak. 

Seattle Seahawks-Atlanta Falcons Mücadelesiyle Yayınlar Başlıyor

S Sport 2’nin yayın haklarını aldığı NFL’de heyecan Kansas City Chiefs-Houston Texans mücadelesiyle başladı. S Sport 2 ve S Sport Plus’ta yayınlanacak ilk maç ise Pazar günü 20.00’deki Seattle Seahawks-Atlanta Falcons mücadelesi olacak. Mücadelenin anlatımında İzge Can Günal yer alırken, Murat Murathanoğlu ve Hilmi Çeltikçioğlu yorumlarıyla Günal’a eşlik edecek.

Murat Murathanoğlu’nun S Sport 2’nin NFL kadrosuna katıldığını duyuran İzge Can Günal, öncesinde S Sport 2 ekranlarında “Maksimum NFL” programına imza atacaklarını açıkladı.

Spor medyasının efsanesi Murat Murathanoğlu, S Sport’un NFL kadrosunda! Stüdyo programımız "Maksimum NFL" ilk bölümüyle Pazar 19.00'da S Sport 2’de. 20.00'de Seattle Seahawks-Atlanta Falcons maçını ben anlatıyorum, Hilmi Çeltikçioğlu ve Murat Murathanoğlu yorumluyor. İyi seyirler!

İlk Haftanın Yayın Programı Açıklandı

Türkiye’de NFL müsabakalarını 3 sezon boyunca yayınlayacağını açıklayan S Sport 2 ve S Sport Plus, ilk haftanın programını da açıkladı. S Sport 2’de NFL heyecanı Pazar günü 20.00’deki Seattle Seahawks-Atlanta Falcons mücadelesiyle başlıyor. Ardından 23.25’te Tampa Bay Buccaneers-New Orleans Saints mücadelesi S Sport 2’de olacak. 15 Eylül Salı günü ise 02.15’te Pittsburgh Steelers-NY Giants, 05.10’da Tennessee Titans-Denver Brancos mücadeleleri S Sport 2 ekranlarında ve S Sport Plus platformunda yer alacak.