11-12-13 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

10.09.2020 - 22:32

11-12-13 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

İtalya ve Almanya dışındaki tüm majör futbol liglerinin başlayacağı, US Open finallerinin olacağı ve NBA’de bir adet 7’nci maça şahit olacağımız 11-12-13 Eylül’de, öne çıkan maçları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için araştırdık.

Cuma Tavsiyeleri

Güne inanılmaz derecede heyecan verici bir tenis maçıyla başlıyoruz. Daha sonrasında futbol ile devam ediyoruz.

04.00 Serena Williams-Victoria Azarenka: İkilinin son yıllardaki durumuna bakıldığında aslında “bir kez daha Grand Slam yarı finalinde karşılaşırlar mı?” sorusunun yanıtı hayır şeklindeydi. Ancak Cincinnati’de Azarenka’nın çıkışı ve kortta inanılmaz keyifli oluşu gelecek için umut vermişti. US Open’da da kusursuz bir performans gösteriyor. Serena ise bir Grand Slam daha kazanarak rekora ortak olma peşinde. US Open yarı final mücadelesini 04.00’dan itibaren Eurosport 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

20.00 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe: Maçın ne kadar kaliteli olacağı tartışılır ama sezonun ilk maçını pas geçmek olmaz. Fenerbahçe’de yeni transferlerin lisansının yetişip yetişmeyeceği belirsizliğini koruyor. Bununla birlikte Çaykur Rizespor, Tomas yönetimindeki ilk resmi maçına çıkıyor. Süper Lig 2020/21 sezonu açılış mücadelesini beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Bordeaux-Olympique Lyon: Yeni sezonda iddialı olmak isteyen Bordeaux, sezona iyi bir giriş yapan Lyon’u konuk ediyor. Günün keyifli geçmeye aday mücadelelerinden Bordeaux-Lyon mücadelesini 22.00’den itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Güne NBA 7’nci maç ile başlayıp, tenis ile bitiriyoruz. Eğlenceli geçmeye aday günde, öne çıkan karşılaşmalar şu şekilde:

04:00 Toronto Raptors-Boston Celtics: Tartışmasız en iyi yarı final serisi olan Toronto Raptors-Boston Celtics serisinde konferans finaline çıkacak ekip, son maçta belli olacak. Serinin 6’ncı maçı gibi akıl almaz işler olur mu bilinmez ama yine oldukça yoğunluğu yüksek bir maç izleyeceğiz. 01.30’dan itibaren S Sport ve S Sport Plus platformundan bu müsabakayı takip edebilirsiniz.

19.30 Liverpool-Leeds United: Son şampiyon Liverpool, ligin yeni ekibi Leeds’i konuk ediyor. Bielsa’nın Premier Lig’deki ilk maçının Klopp’a karşı olması bile maçı izlemek için yeterli bir sebep. Liverpool-Leeds mücadelesini 19.30’dan itibaren İdman TV, S Sport ve S Sport Plus platformunda izleyebilirsiniz.

23.00 US Open Kadınlar Finali: Finale çıkacak isimler belli değil ama kim çıkarsa çıksın keyifli bir maç izleyeceğimizi biliyoruz. Bu zor şartlarda olabilecek en iyi turnuva finali tenis tutkunlarını bekliyor. 23.00’te başlaması planlanan final mücadelesini Eurosport 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Seçim yapmanın oldukça zor olduğu bir günle karşınızdayız. F1, NFL, Süper Lig, Ligue 1, US Open ve daha birçok organizasyonunun yer aldığı Pazar gününden önerilerimiz şu şekilde:

16.10 Formula 1 İtalya GP: Geçtiğimiz haftaki gibi bu hafta da İtalya’dayız. Bununla birlikte geçtiğimiz hafta akıl almaz işler oldu ve Gasly yarışı kazandı. Tek düze geçen yarışlardan şikâyet etmemizin ardından, bu denli akıl almaz bir yarışın olması da gelecek için herkesi heyecanlandırdı. Yine keyifli geçmesini beklediğimiz bu yarış, İdman TV ve S Sport Plus platformunda olacak. Mercedes’lerin nasıl reaksiyon göstereceği, Ferrari’nin kötü gidişe dur deyip diyemeyeceği gibi soruların yanıtını İdman TV ve S Sport Plus’ta bulabilirsiniz. 

20.00 Trabzonspor-Beşiktaş: Haftanın Süper Lig’deki en keyifli mücadelesi kuşkusuz Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak. Paok karşısında iyi bir görüntü çizmeyen Beşiktaş’ın Trabzonspor karşısında neler yapacağını beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz. Sezona şampiyonluk hedefiyle girecek olan bu iki ekibin mücadelesi 20.00’de beIN Sports HD 1 ekranlarında olacak.

23.00 US Open Erkekler Finali: Aynı saatte S Sport 2’de Tampa Bay Buccaneers-New Orleans Saints NFL mücadelesi ve beIN Sports HD 3’te PSG-Marsilya Ligue 1 mücadeleleri de bulunuyor. Bu iki karşılaşmanın da keyifli geçeceğine inanıyoruz ama bizim önerimiz tarihe tanıklık etmek üzerine olacak. Finalin adı belli olmasa da finale kalması beklenen isimler, daha önce Grand Slam kazanmamış durumda. İlk kez Grand Slam sevinci yaşayacak bu isimlerin heyecanına tanıklık etmek için Eurosport 1 ekranlarında olabilirsiniz. 

Haftanın Şifresiz Maçları

Liglerin ilk haftası olması sebebiyle haftanın şifresiz maçları konusunda bir bilinmezlik söz konusu. Henüz tam anlamıyla hangi kanalda, kaç adet şifreli maç yayınlanacağı belli değil. Muhtemelen hafta sonunda birçok durum netleşir ve önümüzdeki haftadan itibaren şifresiz maç yayınları sistemi rayına oturur.

Haftanın şifresiz maçları, şu an için dijital platformlarda görülüyor. Yeni sezonun başlayacağı La Liga SmartBank’ta maçların tamamı, ligin Youtube kanalında olacak. Bunun yanında bu hafta da Nikaragua Liga Primera karşılaşmaları, Liga Primera Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak. USL maçları, USL Championship Youtube, Belarus Vysshaya Ligi maçları da ligin Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak.

Futbolda şifresiz maç yayını konusunda Premier Lig ve La Liga noktasında da hafta sonu gelişmeler yaşanabilir. D-Smart Youtube kanalında bir maçın yayınlanabileceği tahmin edilirken, Premier Lig’de bazı maçların yine şifresiz yayınlanabileceği belirtiliyor. 

Futbol dışına çıktığımızda ise TVF Voleybol TV Youtube ve TRT Spor 2’de Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi maçlarının yayınlanacağı görülüyor. Ayrıca Espor Zula Süper Ligi maçları ligin Youtube kanalında olacak. Teniste İstanbul Cup maçları Spor Smart 2'den şifresiz olarak yayınlanacak. Bütün bunlarla birlikte birçok müsabaka, her hafta olduğu gibi Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport ekranlarında olacak.