TFF 1'inci Lig Yeni Sezonda TRT Ekranlarında

10.09.2020 - 21:36

TFF 1'inci Lig Yeni Sezonda TRT Ekranlarında

TFF 1'inci Lig 2020/21 sezonu, TRT ekranlarından şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. Yeni sezonda tüm maçları naklen yayınlayacağını açıklayan TRT, yayınlarına Cuma günü 19.00’daki Menemenspor-Altınordu mücadelesiyle başlayacak.

TFF 1'inci Lig’de yeni sezon Cuma günü oynanacak olan Menemenspor-Altınordu karşılaşmasıyla başlıyor. Heyecanın üst düzey olacağı yeni sezonda son dakikada yayıncı değişikliği yaşandı. Geçtiğimiz sezon beIN Sports ekranlarından futbolseverlerle buluşan ve birkaç güne kadar yeni sezonun da beIN Sports’ta yayınlanacağı belirtilen TFF 1'inci Lig’in yeni sezondaki yayıncısı TRT oldu.  Cuma günü 19.00’da başlayacak olan Menemenspor-Altınordu mücadelesiyle yayınlarına start verecek olan TRT, tüm maçları naklen ve şifresiz olarak ekranlara getireceğini açıkladı.

TFF 1'inci Lig Yeniden TRT’de

Gün içinde Ajansspor’dan Salim Manav, özel haberle TFF 1'inci Lig’in TRT ekranlarından yayınlanacağını iddia etmişti. İddia sonrasında gözler TFF, beIN Sports ve TRT üçlüsüne çevrildi. Resmi açıklama ise TRT’den geldi. TRT Spor Twitter hesabından yapılan açıklama şu şekilde:

“Futbolseverlere müjde! TFF 1'inci Lig yeniden TRT’de. 11 farklı şehir, 18 takım… Anadolu’nun köklü kulüpleri, Süper Lige yükselmek için sahaya çıkacak. Karşılaşmaların 90 dakikalık heyecanı Türkiye’nin ekranında. Zafer, sevinç, hüzün, gözyaşı… Yeni sezonda stadyumlarda yer alamayacak taraftarlar, bu büyük coşkuyu TRT ile birlikte evlerinde yaşayacak. TFF 1'inci Lig’in tüm maçları, 2020/21 sezonunda TRT ekranlarında.”

Karar Olumlu Karşılandı

Yeni sezonda TFF 1'inci Lig’de tüm maçları naklen ve şifresiz olarak yayınlayacağını açıklayan TRT, daha sonrasında TFF 1'inci Lig’de görev yapan teknik direktörlere bağlantı yaptı. Programa katılan Eskişehirspor teknik direktörü Mustafa Özer, Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve Bursaspor teknik direktörü Mustafa Er, TRT’ye teşekkürlerini iletti.

TFF 1'inci Lig maçlarının şifresiz olarak yayınlanacak olması futbolseverleri de fazlasıyla memnun etti. Özellikle maçların seyircisiz oynanacağı ilk yarıda müsabakaların ilgi ile karşılanacağı tahmin ediliyor. 

Cuma (11 Eylül) günü 19.00’daki Menemenspor-Altınordu mücadelesiyle başlayacak olan yeni sezon, 8 Mayıs’ta sona erecek ve tüm müsabakalar şifresiz olarak TRT Spor ekranlarında olacak.