beIN Sports’un Yeni Yorumcuları Tolga Zengin ve Sabri Sarıoğlu

10.09.2020 - 18:45

beIN Sports’un Yeni Yorumcuları Tolga Zengin ve Sabri Sarıoğlu

Yeni sezon öncesinde yorumcu kadrosunu güçlendirmek isteyen beIN Sports, Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin ile anlaşma sağladı. Hürriyet’in özel haberine göre yeni sezonda Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin ile birlikte Abdullah Avcı da beIN Sports’ta olacak.

Türkiye Süper Ligi’nde 2020/21 sezonu 11 Eylül Cuma tarihinde oynanacak olan Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçıyla başlayacak. Hiç aranın verilmeyeceği yeni sezon, Mayıs ayında sona erecek. Yeni sezonda tüm maçları ekranlara taşıyacak olan beIN Sports, yorumcu kadrosunu yeni yüzlerle güçlendirdi. Hürriyet’in özel haberine göre Beşiktaş ve Trabzonspor formaları giyen başarılı kaleci Tolga Zengin ile Galatasaray ve Göztepe formaları giyen Sabri Sarıoğlu yeni sezonda beIN Sports ekranlarında olacaklar. Ayrıca maç yorumlarıyla Abdullah Avcı’nın da beIN Sports’ta olacağı belirtildi.

Eski Futbolcu, Yeni Yorumcu

Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda da birçok isim futbolu bıraktıktan sonra ama yayıncı kuruluşta, ama farklı platformlarda futbol yorumlarıyla dikkat çekti. Erman Özgür, Ekrem Ekşioğlu, Tümer Metin, Mustafa Doğan, Rüştü Reçber, Necati Ateş gibi isimlerin yolu yayıncı kuruluştan geçmişti. Yeni sezonda benzer bir denemeye imza atacak olan beIN Sports, bu bağlamda Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin ile anlaştı. İkilinin maç önü ve maç sonu programlarında yer alması bekleniyor.

beIN Sports’un anlaştığı belirtilen bir diğer isim ise Abdullah Avcı oldu. Geçtiğimiz sezona Beşiktaş ile başlayan ama alınan kötü sonuçların ardından görevinden ayrılan Abdullah Avcı, beIN Sports’ta yeni sezonda maçları yorumlayacak. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi, maçlarda yorumcu bulundurmayacağı tahmin edilen beIN Sports’un Abdullah Avcı’ya stüdyoda yer vermesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde beIN Sports’un konu ile ilgili bir açıklama yayımlayacağı tahmin ediliyor.

Bir Değişiklik de TRT Spor’dan

Yeni sezonda değişikliğe giden tek kanal beIN Sports değil. TRT Spor’da da yeni sezon öncesi bir hareketlilik söz konusu. 

Ersin Düzen moderatörlüğünde imza atılan Stadyum programına iki yeni transfer yapıldığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon Tümer Metin ve Ali Gültiken’in yer aldığı programda bu sezon Tümer Metin ve Ali Gültiken ile birlikte Ayhan Akman ve Tuncay Şanlı yer alacak.