Türkiye’nin En Çok Konuşulan Spor Programı Sunucusu Ersin Düzen Oldu

10.09.2020 - 14:31

Türkiye’nin En Çok Konuşulan Spor Programı Sunucusu Ersin Düzen Oldu

Geçtiğimiz günlerde dijital araştırma şirketi Adba Analytics; spor programları, spor programı sunucuları ve muhabirler üzerine yaptığı araştırmayı kamuoyuyla paylaştı. Bu araştırmaya göre sezonun en çok konuşulan spor programı sunucusu Ersin Düzen oldu.

Pandemi sebebiyle Temmuz ayında bitmek zorunda kalan 2019/20 sezonu, uzun yıllar unutulmayacak sezonlardan biri olarak hafızalara yer etti. 11 ay süren süreç sonrasında futbol izleyicisinin eğilimini merak eden Adba Analytics, geçtiğimiz günlerde bir araştırmaya imza attı. Araştırmada en çok konuşulan spor programları, spor programı sunucuları ve muhabirler kamuoyuyla paylaşıldı.

En Çok Konuşulan Spor Programı Sunucusu Ersin Düzen

Adba Analytics tarafından yapılan araştırmada dijital ortamda en çok konuşulan spor programı sunucusu Ersin Düzen oldu. TRT Spor’da Ali Gültiken ve Tümer Metin ile imza attıkları Stadyum programıyla dikkat çeken Düzen’in yeni sezonda da çok konuşulan spor programı sunucuları arasında olması bekleniyor.

Adba Analytics tarafından yapılan araştırmada Ersin Düzen’i Beyaz Futbol sunucusu Ertem Şener takip ediyor. beIN Sports’un başarılı sunucusu Güntekin Onay ve %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen’e eşlik eden Murat Kosova listedeki diğer isimler.

En Çok Konuşulan Spor Programı Beyaz Futbol

Araştırmanın ikinci çalışması ise en çok konuşulan spor programı üzerineydi. Beyaz TV’nin ilgi çeken spor programlarından Beyaz Futbol, rapora göre en çok konuşulan spor programı oldu. Abdülkerim Durmaz, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Ertem Şener ve Ümit Karan’ın yorumlarıyla eşlik ettiği program, yeni sezonda da Beyaz TV ekranlarında olacak.

Beyaz Futbol programı bu alanda açık ara farkla lider olurken, takipçileri; %100 Futbol, beIN Manşet ve Spor Manşet oldular. 

En Çok Konuşulan Spor Muhabiri Sercan Hamzaoğlu

Özellikle transfer dönemlerinde ilgi çeken takım muhabirlerinden en fazla konuşulan isim Sercan Hamzaoğlu oldu. Adba Analytics tarafından yapılan araştırmada başı çeken Hamzaoğlu’nu TRT Spor’dan Yağız Sabuncuoğlu, A Spor’dan Sercan Dikme, Hakan Gündoğar ve Emre Kaplan izlediler. Listede yer alan diğer isimse beIN Sports’un başarılı muhabiri Gürler Akgün’dü. 

Adba Analytics’in yaptığı ilgi çekici çalışmayı buradan inceleyebilirsiniz.