Ümit Aktan A Spor’da Yayınlanacak Haydi Maça ile Ekranlara Geri Dönüyor

10.09.2020 - 12:36

Ümit Aktan A Spor’da Yayınlanacak Haydi Maça ile Ekranlara Geri Dönüyor

Başarılı spiker Ümit Aktan, kendisiyle özdeşleşen “Haydi Maça” programını A Spor ekranlarında futbolseverlerle buluşturacak. Yeni sezonda Pazar günleri Haydi Maça programına imza atacak olan Aktan’ın partneri ise, Son Sayfa programıyla dikkat çeken Mustafa Göksu olacak.

Kanal A, TRT Spor ve daha birçok kanalda yıllarca futbolseverlerin gözü kulağı olan Haydi Maça programı, yeni sezonda A Spor ekranlarında geri dönüyor. Her hafta Pazar günü Ümit Aktan ile Haydi Maça programına imza atacak olan A Spor, Ümit Aktan’ın partneri olarak Son Sayfa programında başarılı bir performans gösteren Mustafa Göksu’nun görev alacağını açıkladı.

Mustafa Göksu’dan Son Sayfa’ya Veda

Yeni sezonda Ümit Aktan ile birlikte Haydi Maça programında yer alacak olan Mustafa Göksu, A Spor’da kendisiyle özdeşleşen Son Sayfa programına veda etti. Göksu, son programında şu ifadeleri kullandı:

Değerli izleyicilerimiz, bugün programın sonuna geliyoruz. Son Sayfa’da dümene Melike Çelik geçecek. Çok daha eğlenceli, çok daha güzel programlar izleyeceksiniz. Ben, özellikle rejide emek veren arkadaşlarımıza ve kameramanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda Haldun Domaç, Mehmet Yılmaz, Serdar Sarıdağ, Didem Dilmen, Uğur Karakullukçu gibi programımıza emek katmış yorumcu arkadaşlarımıza da bir kez daha teşekkür ederim. Elbette en büyük teşekkürü siz hak ediyorsunuz.

Yılların Eskitemediği Program Haydi Maça

Yeni sezonda A Spor ekranlarında Ümit Aktan ve Mustafa Göksu’nun imza atacağı Haydi Maça programı, 2000’li yılların başında oldukça popülerdi. Şu an TRT Spor’da yorumcu olan Alp Pehlivan’ın da çıkış programı olarak bilinen Haydi Maça, 2000’li yıllarda Kanal A ekranlarında futbolseverlerle buluşuyordu. 2011 yılında TRT Spor’da ekranlara gelen Haydi Maça programı, yeni sezonda A Spor ekranlarında olacak. 

Türkiye’deki birçok maça anlık bağlantılar yapılan ve maçtaki atmosferi yaşayabildiğiniz Haydi Maça programının maçların seyircisiz oynanacağı dönemde, yine ilgiyle karşılanması bekleniyor. 

Yeni sezonda Sinem Ökten, Mehmet Ayan gibi isimleri kadrosuna katan A Spor’un Bundesliga maçlarını da yayınlayacağı açıklanmıştı. Hareketli günler geçiren A Spor’un önümüzdeki günlerde yeni sürprizlerle sporseverlerin karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.