Sinem Ökten Yeni Sezonda A Spor Ekranlarında Olacağını Açıkladı

08.09.2020 - 11:57

Sinem Ökten Yeni Sezonda A Spor Ekranlarında Olacağını Açıkladı

Tivibu Spor ile yollarını ayıran başarılı spiker Sinem Ökten’in yeni adresi A Spor oldu. Yeni sezonda A Spor ekranlarında olacağını açıklayan Ökten, Salı günü 14.00’te Gün Ortası programıyla A Spor’daki macerasına başlayacak.

2013 yılında spor basınına NTV Spor ile giriş yapan Sinem Ökten, 2016 yılında Tivibu Spor’a geçmiş ve yaklaşık 4 yıl Tivibu Spor’da başarılı programlara imza atmıştı. Ökten, geçtiğimiz günlerde Tivibu Spor’dan ayrıldığını Twitter hesabından açıklamıştı. 

Sinem Ökten’in yeni adresi geçtiğimiz günlerde belli oldu. Yeni sezonda A Spor’da olacağını açıklayan Ökten, 14.00’te Gün Ortası programıyla sporseverlerin karşısına çıkacak.

Yeni Bir Heyecan İçindeyim

Tivibu Spor’dan ayrıldığını Twitter hesabından takipçileriyle paylaşan Sinem Ökten, A Spor’a geçiş kararını ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Yeni sezonda A Spor ekranlarında olacağını belirten Ökten’in yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Yeni sezon başlarken ben de yeni bir heyecan içindeyim. Bundan sonra A Spor ekranlarında olacağım. Yarın 14.00’te Gün Ortası’nda görüşmek üzere.

Sinem Ökten’in Gündüz Kuşağında Yer Alması Bekleniyor

Yeni sezonda A Spor ekranlarında boy gösterecek olan Sinem Ökten’in Gün Ortası programını sunması bekleniyor. Bunun yanında kanalın gündüz kuşağındaki diğer programlarda da Ökten’in yer alacağı tahmin ediliyor. 

A Spor Kadrosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Önümüzdeki sezonda daha iddialı bir kadro ile futbolseverlerin karşısına çıkmayı planlayan A Spor’da yeni transferler dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan’ı kadrosuna katan A Spor, Sinem Ökten hamlesiyle de dikkat çekmeyi başardı. Yeni sezonda sürprizlere devam etmesi beklenen A Spor’un önümüzdeki günlerde yeni isimlerle de anlaşacağı tahmin ediliyor.

2020/21 sezonunda Bundesliga maçlarını yayınlayacak olan A Spor’un ilerleyen günlerde yeni maç spikerleriyle de anlaşacağı tahmin ediliyor. Yeni sezona hareketli bir şekilde giren A Spor’u; Digiturk 88’inci, Tivibu 81’inci, D-Smart 80’inci ve Kablo TV 142 ve 143’üncü kanallardan izleyebilirsiniz. A Spor’un frekans bilgileri ise şu şekilde:

Frekans: 12053 Mhz

Symbol Rate: 27500

Polarizasyon: H ( Yatay )

Fec: 5/6.