Mehmet Ayan’ın Yeni Adresi A Spor Oldu

06.09.2020 - 11:55

Mehmet Ayan’ın Yeni Adresi A Spor Oldu

Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan, yeni sezonda A Spor ekranlarında olacak. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla A Spor’da olacağını takipçilerine ileten Ayan’ın ligin başlamasıyla birlikte ekranlarda yer alması bekleniyor. Ayan, Lig Radyo’daki görevine de devam edecek.

NTV Spor ekranlarında Erbatur Ergenekon ve Serdar Ali Çelikler ile birlikte imza attıkları Kırmızı Çizgi programıyla dikkat çeken Mehmet Ayan, daha sonrasında Turkcell Bip Spor’da Kırmızı Çizgi Plus programına imza atmıştı. Bip Spor ile birlikte TVnet ekranlarında 4x4 programının yorumcu kadrosunda yer alan Ayan, Lig Radyo’da ve dijital platformlarda yorumlarına devam ediyordu. 

Başarılı yorumcu Mehmet Ayan’ın yeni sezondaki adresi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Ayan, 2020/21 sezonunda A Spor ekranlarında olacak. Kendi Instagram hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Ayan, A Spor’da olacağını şu şekilde açıkladı:

“K.A.P bildirimi… Yeni sezonda A Spor’da olacağım… Hayırlara vesile…”

Mehmet Ayan A Spor'da

Ayan’a Sıcak Karşılama

Mehmet Ayan, Twitter üzerinden de A Spor ekranlarında olacağını takipçileriyle paylaştı. A Spor yorumcularından Koray Baloğlu tarafından yapılan paylaşımda Ayan’ın yeni sezonda A Spor ekranlarında olacağı açıklandı.

Yapılan bu paylaşım sonrasında A Spor yorumcuları ve muhabirleri Mehmet Ayan’a iyi dileklerini sundular. Ayan’ın yeni sezonda hangi programlarda yer alacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Mehmet Ayan Kimdir?

1975 yılında dünyaya gelen Mehmet Ayan’ın aslen Isparta Senirkentli olduğu ifade edilmektedir. 1997 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Mehmet Ayan, Lig Radyo’da program hazırlayıp sunmakta ve dinleyicileriyle buluşmaktadır. 1995 yılında Best FM çatısı altına giren Mehmet Ayan, aynı yerde haber müdürlüğüne kadar yükselmiştir. Mehmet Ayan; Alem FM, Life+TV, Lig TV ve NTV Spor gibi kanallarda da çalışmıştır.

Mehmet Ayan, son dönemce Tvnet ekranlarında 4x4 programında yaptığı yorumlarla gündeme gelmiştir. Ayrıca İnternethaber Youtube kanalında Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık ile birlikte Kırmızı Çizgi Futbol programına imza atmıştır. Yeni sezonda Tvnet ve İnternethaber’de olmayacağı belirtilen Ayan’ın Lig Radyo ile birlikte A Spor ekranlarında yorumlarını paylaşacağı açıklandı.