Bundesliga'da,  Yeni Sezonda Bazı Maçlar  Şifresiz Olarak A Spor’da

06.09.2020 - 11:03

Bundesliga'da, Yeni Sezonda Bazı Maçlar  Şifresiz Olarak A Spor’da

Bundesliga yayın haklarını elinde bulundura Saran Group ile anlaşan A Spor, her hafta en az 1 mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyacak. Kalan maçlar ise S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda olacak.

18 Eylül’de Bayern Münih-Schalke 04 mücadelesiyle start verilecek Bundesliga’da, maçlar geçtiğimiz sezon olduğu gibi S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Bununla birlikte yeni sezonda Bundesliga’da her hafta en az bir mücadelenin şifresiz olarak ekranlara geleceği açıklandı. Yeni sezonda S Sport 2 ve S Sport Plus’ta yayınlanan maçların dışındaki mücadelelerden en az biri A Spor ekranlarında olacak.

Geçtiğimiz sezon karantina dönemi sonrasında TRT Spor ile Bundesliga maçları için anlaşan Saran Group, maçların şifresiz olarak yayınlanmasını sağlamıştı. Bu sezon da Bundesliga’da haftada en az bir maçın şifresiz yayını için A Spor ile anlaşıldı. Futbolseverler 18 Eylül’de başlayacak sezonda, haftada en az bir maçı bu sayede şifresiz olarak izleyebilecek.

Koray Baloğlu Müjdeyi Twitter’dan Verdi

Henüz konuyla ilgili A Spor ve Saran Group cephelerinden resmi bir açıklama gelmedi. Bununla birlikte A Spor yorumcularından Koray Baloğlu, Twitter üzerinden Bundesliga’nın yeni sezonda A Spor ekranlarında olacağını müjdeledi. Baloğlu’nun yaptığı paylaşım şu şekilde:

Bu arada bir güzel haber daha verelim. Yeni sezonda Bundesliga'yı da şifresiz olarak A Spor'da izleyebileceksiniz. Yanlış anlamaların önüne geçmek için ek bilgi verelim. Belirli sayıda maç A Spor’dan yayınlanacak. Detaylar yakında A Spor ekranından paylaşılacak.

Yayın Saati Çakışan Maçların A Spor’da Olması Bekleniyor

Bundesliga’da maçların başlama saati çok ekstrem bir durum olmadığı sürece, her yıl aynı kalıyor. Bu da Cumartesi günü TSİ 16.30 veya 17.30 kuşağında birçok maçın bulunması anlamına geliyor. A Spor’un Cumartesi 16.30 kuşağında yer alan bir mücadeleyi, ekranlara getirmesi bekleniyor. Bunun yanında Pazar günü de zaman zaman aynı saatte başlayan maçlar olabiliyor. Bu maçlar da A Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Sezonun pandemi sebebiyle geç başlıyor olması, 2020/21 sezonunda hafta içi fikstürünün artmasına sebep oldu. Bu da A Spor ekranlarından şifresiz maç yayınlarının artması anlamına geliyor. İlerleyen günlerde A Spor tarafından detayların paylaşılması bekleniyor.