Kontra, Yorumcu Kadrosunu Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık ile Güçlendirdi

05.09.2020 - 00:40

Kontra, Yorumcu Kadrosunu Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık ile Güçlendirdi

Haber Global’in başarılı futbol programlarından Kontra’nın yorumcu kadrosuna Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık takviyesi geldi. Her Pazar 23.00’de ekranlara gelecek olan programın yeni kadrosu böylece Onur Tuğrul, Uğur Karakullukçu, Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık şeklinde oldu.

Haber Global’in her hafta Pazar günü lig maçlarının ardından ekranlara getirdiği Kontra programının yorumcu kadrosunda değişiklik yaşandı. Bu sezonun başında Evren Göz, Ahmet Ercanlar ve Onur Tuğrul’dan oluşan kadroya, Şubat ayında Uğur Karakullukçu eklenmişti. Yaklaşık 1 ay sonra Ahmet Ercanlar ve Evren Göz ile yollar ayrılmış, Onur Tuğrul ve Uğur Karakullukçu’ya Fatih Demirkol yorumlarıyla eşlik etmeye başlamıştı. Yeni sezon öncesinde bir kez daha değişikliğe giden Kontra programına Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık dahil oldu. Yeni kadro böylece Onur Tuğrul, Uğur Karakullukçu, Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık’tan oluştu.

Uğur Karakullukçu Müjdeyi Twitter’dan Verdi

Haber Global, Vole ve Bilyoner Youtube kanalında yorumlarıyla dikkat çeken Uğur Karakullukçu, Kontra’nın yorumcu kadrosundaki değişikliği Twitter hesabından paylaştı. Bu sezon yine Haber Global’de olacağını belirten Karakullukçu, şu ifadeleri kullandı:

Televizyonda bu sezon da şubattan itibaren olduğu gibi her hafta pazar günü Haber Global'deyim. Bu sezon Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık gibi iki önemli transferimiz var.

Geçmiş Yıllarda Beraber Çalışmışlardı

Kontra programının yeni yorumcu kadrosu, geçtiğimiz yıllarda birlikte çalışma fırsatı bulmuşlardı. Uğur Karakullukçu ve Serdar Ali Çelikler, yaklaşık 2 yıl önce Turkcell Bip Spor’da Kırmızı Çizgi+ programında yorumcu olarak görev yapmışlardı. Geçtiğimiz sezon ise Candaş Tolga Işık ve Serdar Ali Çelikler İnternethaber Youtube kanalında Kırmızı Çizgi Futbol programına imza attılar. 

Kırmızı Çizgi programının bir daha yapılmayacağının açıklanmasının ardından Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık’ın yeni adreslerinin neresi olacağı merak ediliyordu. Uğur Karakullukçu’nun yaptığı paylaşımda bu soru da yanıt bulmuş oldu. Yeni sezonda Haber Global ekranlarında Kontra programında Serdar Ali Çelikler ve Candaş Tolga Işık, Onur Tuğrul ve Uğur Karakullukçu’ya eşlik edecek.