4-5-6 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

03.09.2020 - 17:59

4-5-6 Eylül Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Futbolda majör ligler öncesindeki son haftada tenis, basketbol, motor sporları ve çok daha fazlasından önerilerde bulunacağız. 4-5-6 Eylül tarihlerinde öne çıkan müsabakaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününün ilk saatlerinde NBA ile başlayacağımız tavsiyelere tenis ile devam edip, futbol ile bitireceğiz. Günün izlenesi müsabakaları şu şekilde:

01.30 Boston Celtics-Toronto Raptors: 2-0 Boston üstünlüğüyle devam eden serinin, üçüncü maçıyla haftaya başlıyoruz. İlk iki maçta rakibini sınırlandırmayı başaran Boston, hücumda da Tatum önderliğinde sonuca gitti. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Toronto’nun bu maçı da kaybetmesi, serinin büyük ölçüde sona ermesi anlamına gelecek. Celtics-Raptors mücadelesini 01.30’dan itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.

03.30 Felix Auger Aliassime-Andy Murray: Amerika Açık ile geceye devam ediyoruz. Yeni jenerasyonun en yetenekli isimlerinden biri olarak gösterilen Auger-Aliassime ile eski günlerine geri dönmek için çaba sarf eden Murray Amerika Açık ikinci turunda karşı karşıya geliyor. Müsabakanın favorisi Auger-Aliassime olarak görülse de gerek Auger-Aliassime’in set içinde dalgalanmalar yaşaması gerekse Murray’nin Nishioka karşısında direnç göstererek 2-0’dan geri dönmesi maçı her ihtimale açık hale getiriyor. 03.30’dan itibaren Eurosport ekranlarından bu müsabakayı izleyebilirsiniz.

21.45 Hollanda-Polonya: UEFA Uluslar A Ligi’nde mücadele eden Hollanda ve Polonya açılış maçında karşılaşacak. Daha ilk maçlar olmasına rağmen Polonya’nın maçı kazanması grupta daha ilk maç haftasından dengeleri değiştirecek. Günün en keyifli futbol maçlarından Hollanda-Polonya mücadelesini S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi gününe de NBA ile başlıyoruz. Günün keyifli geçmeye aday mücadeleleri şu şekilde:

01.30 Miami Heat-Milwaukee Bucks: Giannis’i belli ölçülerde kısıtlamayı başaran Miami, seride oyun olarak daha derli toplu görünen taraf. Mike Budenholzer’ın ana planında inat edip etmeyeceği, Giannis’in nasıl reaksiyon göstereceği, Miami’nin aynı oyunu sürdürmeyi başarıp başaramayacağı gibi bilinmezliklerin olduğu serinin üçüncü maçını S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz. 

19.00 İzlanda-İngiltere: Son dönemde düşüşte olsa da belli bir sistemle oyun oynayan İzlanda, güçlü İngiltere’yi konuk ediyor. UEFA Uluslar Ligi’nde günün ilgi çekici karşılaşmalarından İzlanda-İngiltere mücadelesini 19.00’dan itibaren S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

21.45 İsveç-Fransa: Covid-19 sebebiyle kadro değişikliğine gitmek zorunda kalan son Dünya Şampiyonu Fransa, İsveç’e konuk oluyor. Bol pozisyonlu bir maç beklemesek de Fransa’da Camavinga’nın kadroda ilk kez yer alması maç için heyecan duyulmasını sağlıyor. 21.45’te oynanacak İsveç-Fransa mücadelesini S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Son günde de geleneği bozmuyor ve NBA ile spor izlemeye başlıyoruz. Günün öne çıkan organizasyonları şu şekilde:

04.00 LA Clippers-Denver Nuggets: NBA Batı yarı final serisi ikinci maçında LA Clippers ile Denver Nuggets tekrar karşı karşıya geliyor. Jamal Murray ve Nikola Jokic önderliğinde adını batı finaline yazdırmak isteyen Nuggets ile ilk turda görece zorlanan ve iyi sinyaller vermeyen Clippers’ın bu keyifli geçmeye aday mücadelesi, 04.00’te S Sport ve S Sport Plus ekranlarında olacak.

16.10 Formula 1 İtalya GP: Sezonun ilk yarışı dışında genel olarak birbirinin kopyası olarak geçen yarışlar izliyoruz. Ferrari’nin de bu sezonu pas geçmesinden sonra Mercedes’leri zorlayabilecek tek isim Verstappen kalmış vaziyette. İtalya’da da yine benzer bir sıralamanın olması bekleniyor. Formula 1 İtalya Grand Prix’sini 16.10’dan itibaren S Sport, S Sport Plus ve İdman TV üzerinden takip edebilirsiniz.

21.45 Sırbistan-Türkiye: Kapanışı ise A Milli Takımımızın Uluslar Ligi mücadelesiyle yapıyoruz. İyi bir jenerasyonu, tecrübeli oyuncularla harmanlayan Sırbistan ile Türkiye arasındaki bu mücadeleyi TRT 1 ve CBC Sport ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

TRT ve A Spor ekranlarında bu hafta şifresiz maçlar yayınlanacak. Bununla birlikte yine dijital platformlar şifresiz maç izlemek isteyenlerin imdadına yetişecek.

Cuma günü 17.00’de A Spor ekranlarından Çaykur Rizespor-Trabzonspor mücadelesi yayınlanacak. Pazar günü 21.45’te ise TRT 1 ekranlarında Sırbistan-Türkiye UEFA Uluslar Ligi mücadelesi futbolseverlerle buluşacak.

Cuma günü 03.00’te Connecticut Sun-Las Vegas Aces, Pazar günü 03.00’te Phoenix Mercury-New York Libery ve yine Pazar günü 23.00’te Washington Mystics-Dallas Wings mücadeleleri WNBA Twitter hesabından şifresiz yayınlanacak.

Cuma gününden Pazar gününe kadarki süreçte Axa Sigorta Kadınlar Kupa Voley maçları hem TVF Voleybol TV Youtube kanalında hem de TRT Spor 2 ekranlarında olacak.

Her hafta olduğu gibi bu hafta da Nikaragua Liga Primera karşılaşmaları, Liga Primera Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak. USL maçları da USL Championship Youtube kanalından naklen yayınlanacak. Ayrıca Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport ekranlarında birçok müsabaka şifresiz olarak ekranlara gelecek.