Sinem Ökten Tivibu Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

03.09.2020 - 00:53

Sinem Ökten Tivibu Spor’dan Ayrıldığını Açıkladı

Başarılı sunucu Sinem Ökten, Tivibu Spor’dan ayrıldığını açıkladı. Ökten, 4 yıldır Tivibu Spor çatısı altında çalışıyordu.

Tivibu Spor’un Şampiyonlar Ligi yayın haklarını elinde bulundurduğu dönemde yaptığı röportajlarla dikkat çeken Sinem Ökten, Tivibu Spor’dan ayrıldığını açıkladı. 4 yıldır Tivibu Spor çatısı altında çalığını belirten Ökten, iş arkadaşlarına ve Tivibu Spor’a teşekkür etti.

Sinem Ökten, yeni adresinin neresi olacağını henüz açıklamadı. Bununla birlikte Tivibu Spor’da yaklaşık 1 ay içinde, ikinci büyük ayrılık böylece gerçekleşmiş oldu. Geçtiğimiz haftalarda Kaan Kural da Tivibu Spor’dan ayrıldığını açıklamıştı.

Ökten Ayrılığı Twitter Hesabından Duyurdu

Karantina döneminde Instagram Sohbetleri adında başarılı bir programa imza atan Ökten, Tivibu Spor’dan ayrıldığını kendi Twitter hesabından paylaştı. Normalde ayrılıklara üzülmediğini belirten başarılı sunucu, Tivibu Spor’dan ayrılmanın çok zor olduğunu dile getirdi. 

“Aslinda vedalarda zorlanmam çünkü yeni bir şeyin başlangıcı olarak görürüm vedaları ama @tivibuspor ailesinden ayrılmak hiç kolay değil. Geçen 4 yılda yaşadıklarımı anlatmaya kelimeler yetmez, hepsi bende baki.  Çok şey öğrendim, onlarca imza işi bu aileyle beraber yaptım; birlikte çalıştığım herkes arkadaşım, dostum oldu. İyi ki yolumuz kesişti, hayatıma anlam kattınız. Türk Telekom çatısı altında çalışmak ayrıcalıktı, her şey için teşekkürler...”

Çalışma Arkadaşlarından Veda Paylaşımları

Sinem Ökten’in ayrılık kararını açıklamasının ardından çalışma arkadaşlarından veda paylaşımları geldi. Geçtiğimiz günlerde Tivibu Spor’dan ayrıldığını açıklayan Kaan Kural: “Hayırlı olsun. 2 tur denk geldik. Bakalım 3. turda nerede yollarımız kesişecek. Her şey gönlünce olsun” dedi. Kerem Gürel ise: “Sinem, yayınların yarısını benimle yarısını da benden daha ünsüz! topçularla yapmış. Yolun açık olsun” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Sinem Ökten Kimdir?

Aslen Samsunlu olan Sinem Ökten İzmir’de dünyaya gelmiştir. Bilgi Üniversitesi mezunu olan Ökten’in spor basınına girişi ise NTV ile gerçekleşmiştir. 2013 yılından 2016 yılına kadar NTV Spor’da çalışan Ökten, Temmuz 2016’ta Tivibu Spor kadrosuna katılmıştır. Tivibu Spor’da birçok programa imza atan başarılı sunucunun yeni adresinin neresi olacağı ise henüz netlik kazanmadı.