Çaykur Rizespor-Trabzonspor Mücadelesi A Spor’da

03.09.2020 - 00:31

Çaykur Rizespor-Trabzonspor Mücadelesi A Spor’da

Sezon öncesi son hazırlık maçına çıkacak olan Trabzonspor, Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. 4 Eylül Cuma günü 17.00’deki bu mücadeleyi A Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz hafta Yılport Samsunspor’a konuk olan Trabzonspor, son hazırlık maçını Çaykur Rizespor ile oynayacak. Lig öncesinde hem Çaykur Rizespor’un hem de Trabzonspor’un son durumlarını görmek isteyen futbolseverler, bu mücadeleyi A Spor ekranlarından takip edebilecekler. 4 Eylül Cuma günü oynanacak olan Çaykur Rizespor-Trabzonspor mücadelesini 17.00’den itibaren şifresiz olarak A Spor’da izleyebilirsiniz.

Çaykur Rizespor Loic Remy Transferiyle Dikkat Çekti

Geçtiğimiz sezon son haftalarda kendini küme düşme hattının üzerine atan Çaykur Rizespor, uzun geçecek olan yeni sezonda korkulu rüya görmek istemiyor. Bu doğrultuda transferlere hız kazandıran Karadeniz temsilcisi, Loic Remy’i renklerine bağladı. Çaykur Rizespor, sağlık kontrollerinden geçen Remy’nin yanı sıra geçtiğimiz sezonu Ankaragücü’nde geçiren Michalak ve Gençlerbirliği’nde forma giyen Baiano’yu kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesinde sadece bir hazırlık maçı yapan Çaykur Rizespor, bu karşılaşmada Alanyaspor’a 3-0 mağlup oldu.

Trabzonspor’dan Kötü Sınav

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, geçtiğimiz hafta Yılport Samsunspor’a konuk oldu. Edgar’ın kafa golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor, skoru koruyamadı ve sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 

2020/21 sezonu öncesinde son hazırlık maçına çıkacak olan Bordo Mavililer, yeni sezon öncesinde galip gelmek istiyor.

Son 5 Maçta Gülen Taraf Trabzonspor

Çaykur Rizespor ve Trabzonspor’un birbirleriyle oynadıkları son 5 maçta sahadan galibiyetle ayrılan taraf Trabzonspor oldu. Geçtiğimiz sezon Rize’de oynanan maçta rakibini 2-1 geçen Trabzonspor, iç sahada da 5-2 ile 3 puanın sahibi olmuştu. Çaykur Rizespor, Trabzonspor karşısındaki son galibiyetini 3-0’lık sonuçla 2015/16 sezonunda almıştı.

BB Erzurumspor-Trabzonspor Mücadelesi İptal Oldu

Trabzonspor’un hazırlık maçları programında BB Erzurumspor mücadelesi, son maç olarak görülüyordu ancak BB Erzurumspor’da iki oyuncuda Covid-19 tespit edilmesi sonrasında maç iptal edildi. 

Trabzonspor maçın iptaliyle ilgili bir açıklama yayımladı. İki kulübün ortak kararıyla maçın iptal edildiğini açıklayan Trabzonspor, son hazırlık maçının Çaykur Rizespor ile yapılacağını kamuoyuyla paylaştı. Çaykur Rizespor-Trabzonspor karşılaşmasını 4 Eylül Cuma günü 17.00’den itibaren A Spor’da izleyebilirsiniz.