Setenay Cankat’ın Yeni Adresi Sports Digitale Oldu

02.09.2020 - 15:18

Setenay Cankat’ın Yeni Adresi Sports Digitale Oldu

Başarılı spor spikeri Setenay Cankat’ın yeni adresi Sports Digitale Youtube kanalı oldu. A Spor’daki görevine son verilen Cankat, Sports Digitale’de Cem Dizdar ile birlikte Son Nokta programında yer alacak.

Youtube’daki başarılı spor kanallarından Sports Digitale, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cem Dizdar ile anlaşan Sports Digitale, Setenay Cankat’ı da kadrosuna kattı. 

Cem Dizdar’la Son Nokta Programının Sunucusu Setenay Cankat Oldu

Yaklaşık 1 yıl önce Murat Murathanoğlu ile anlaşarak dikkat çeken Sports Digitale, geçtiğimiz günlerde Cem Dizdar’ın da kanal kadrosuna katıldığını duyurmuştu. Son olarak Setenay Cankat ile anlaşan Sports Digitale, Cankat’ın yer alacağı programı da belirledi. Cem Dizdar’la Son Nokta programının sunucusu olarak görev yapacak olan Cankat’ın ilerleyen dönemde farklı içeriklerde de yer alabileceği tahmin ediliyor.

A Spor'daki Görevine Son Verilmişti

A Spor’da 8 Dakika programının sunucusu olarak görev yapan Setenay Cankat, program esnasında Göktuğhan Argın ile tartışmış ve bu tartışma sonrasında Argın’ı stüdyodan kovmuştu. Bu olay sonrasında önce Göktuğhan Argın’ın A Spor ile ilişiği kesilmiş, daha sonrasında da Setenay Cankat’ın görevine son verilmişti.

A Spor’un aldığı karar sonrasında sosyal medya üzerinden A Spor’u mahkemeye verdiğini açıklayan Cankat, şu ifadeleri kullanmıştı:

Sağlık sorunlarım sebebiyle raporlu olmama rağmen, şahsıma bugün gönderilen ihtarnameyle A Spor tarafından iş akdimin feshedildiğini ve dolayısıyla ilişiğimin kesildiğini de siz değerli kamuoyuna bildirmek isterim. A Spor tarafından alınan bu haksız kararlarla ilgili avukatlarımın hukuki süreci başlattıklarını, ne olursa olsun, şahsıma ne yapılırsa yapılsın her daim ayakta kalacağımı da beni sevenlere bildiririm. Saygılarımla…

Setenay Cankat Kimdir?

İzmir'de dünyaya gelen Setenay Cankat 31 Mayıs 1988 tarihi doğumludur. Beykent Üniversitesi sinema televizyon bölümünde eğitimini tamamlayan Cankat, Vahide Altan Gördüm Akademi ve 35 Buçuk Sanat Evi'nde sahte sanatları ve oyunculuğu eğitimi almıştır.

Televizyon dünyasına ATV Haber’de stajyer olarak giren Cankat, daha sonrasında ATV'nin A Haber bölümünde 2011 yılı itibariyle muhabir olarak çalışmaya başlamıştır. Son görev yaptığı yer ise A Spor ekranında Akşam Sporu programıdır. A Spor’dan sonra ne yapacağı merak edilen Cankat’ın yeni adresi, Sports Digitale Youtube kanalı oldu.