Cem Dizdar Sports Digitale’de

01.09.2020 - 17:22

Cem Dizdar Sports Digitale’de

TRT Spor yorumcularından Cem Dizdar, Youtube’un başarılı spor kanalı Sports Digitale’e katıldığını açıkladı. Önümüzdeki günlerde Sports Digitale çatısı altında yorumlarını paylaşacak olan Dizdar’ın, kanalın gelişimine de katkı sağlayacağı tahmin ediliyor.

Televizyona alternatif olarak ortaya çıkan ve son dönemde birçok kişiye göre televizyon kanallarını geride bırakan dijital platformların ve bu platformlara içerik üretenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Birçok spor yorumcusu da artık dijital platformlara geçiş yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Mehmet Demirkol-Socrates Dergi birlikteliğine benzer bir birlikteliğin, Cem Dizdar-Sports Digitale arasında olacağı duyuruldu. Youtube’un başarılı spor kanallarından Sports Digitale’in yorumcu kadrosuna katılan Dizdar, önümüzdeki günlerde bu kanalda futbolseverlerle buluşacak.

Cem Dizdar Çok Yakında Sizlerle

Yorumcu kadrosunu arttırmayı planlayan ve bu bağlamda Cem Dizdar ile anlaşan Sports Digitale, bu sevindirici haberi bir video ile takipçileriyle paylaştı. Cem Dizdar ise Sports Digitale’e katılmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Herkes dijitalden kaçamazsın dedi. Ben de baktım, gerçekten kaçılamayacak gibi duruyor. Gerçi kaçılır ama… Bu konuda da ciddi bir donanım açığım var. Bunu da Sports Digitale kapatacak. Çok yakında Sports Digitale’de görüşmek üzere.”

Spor Manşet Devam Edecek Mi?

TRT Spor’da hafta içi her gün Spor Manşet programında futbolseverlerin karşısına çıkan Cem Dizdar’ın Sports Digitale’e geçecek olması “Cem Dizdar TRT Spor’dan ayrıldı mı?” sorusunu beraberinde getirdi. Bununla birlikte Dizdar’ın TRT Spor’daki görevine devam etmesi bekleniyor. Bir başka deyişle; yeni sezonda Cem Dizdar, hem TRT Spor’da Spor Manşet programıyla, hem de Sports Digitale’deki yeni programlarla futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Özel Programlar Sports Digitale’de

Son birkaç yıldır sporda dijital platformların öne fırlamasıyla popüler olan Youtube kanallarından biri Sports Digitale. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a özel ayrı ayrı programların yer aldığı Sports Digitale’de MMA, Euroleague, NBA gibi organizasyonlar için de birçok program mevcut. 

Sports Digitale’in en dikkat çekici işleri arasında Murat Murathanoğlu’nun imza attığı Bir Zamanlar Amerika programı geliyor. Cem Dizdar’ı kadrosuna katan Sports Digitale’in ilerleyen günlerde sürpriz hamlelere imza atacağı tahmin ediliyor.