TBF Ankara Turnuvası Spor Smart’ta

01.09.2020 - 11:16

TBF Ankara Turnuvası Spor Smart’ta

Yeni sezon öncesi hazırlıklarına devam eden ING Basketbol Süper Ligi ekipleri, TBF Ankara Turnuvası’nda boy gösterecek. Türk Telekom’un ev sahipliğinde 2-5 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek turnuva, Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

TBF’nin basketbola geri dönüş protokolünü yayımlamasının ardından, Eylül ayında kulüplerin hazırlık maçları yapmasına izin verilmişti. Bu bağlamda birçok turnuvanın kısa süre içerisinde organize edilmesi bekleniyordu. TBF Ankara Turnuvası da bunlardan biri oldu. 2-5 Eylül tarihleri arasında oynanacak bu turnuvanın Spor Smart ekranlarından yayınlanacağı açıklandı. Bu sezon öncesinde Gloria Cup’ı da ekranlara taşıyacağını açıklayan Spor Smart, böylece sezon öncesi basketbol yayınlarına bir yenisini ekledi.

4 Takım Turnuvaya Katılacak

TBF Ankara Turnuvası, Türk Telekom'un ev sahipliğinde M.Sait Zarifoğlu Spor Salonu'nda düzenlenecek. Turnuvaya katılacak takımlar da geçtiğimiz günlerde belli oldu. Kadrosuna önemli takviyelerde bulunan Türk Telekom, ligin yeni ekiplerinden Petkimspor, yeni sezonda daha iddialı olmak isteyen OGM Ormanspor ve Gaziantep Basketbol turnuvada yer alacaklar. 2 Eylül tarihinde başlayacak olan turnuva, 5 Eylül tarihinde sona erecek ve tüm karşılaşmalar Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yeni Transferler İlk Kez Parkede

Turnuvaya katılacak olan ekiplerden Türk Telekom, kadrosuna yeni sezon öncesinde takviyelerde bulundu. Sam Dekker, Tyler Ennis gibi isimleri kadrosuna katan Türk Telekom’da, bu isimlerin TBF Ankara Turnuvası’nda oynaması bekleniyor.

Aynı şekilde Gaziantep Basketbol’da Brynton Lemar ve Mouhammadou Einstein Jaiteh gibi yeni isimlerin parkede olacağı tahmin ediliyor. 

Turnuva Programı Belli Oldu

2 Eylül Çarşamba günü başlayacak olan turnuvada günde iki maç ekranlara gelecek. 2 ve 3 Eylül’deki mücadeleler 15.00 ile 18.00’de başlarken, turnuvanın son günü olan 5 Eylül’deki müsabakalar, 13.00 ile 16.00’da başlayacak. Turnuva programı ise şu şekilde:

2 Eylül Çarşamba

15.00 Gaziantep Basketbol-OGM Ormanspor 

18.00 Türk Telekom-Petkimspor

3 Eylül Perşembe

15.00 Gaziantep Basketbol-Türk Telekom

18.00 Petkimspor-OGM Ormanspor

5 Eylül Cumartesi

13.00 Gaziantep Basketbol-Petkimspor 

16.00 OGM Ormanspor-Türk Telekom