Cem Dizdar Müzik Yeteneğiyle de Dikkat Çekti

31.08.2020 - 15:39

Cem Dizdar Müzik Yeteneğiyle de Dikkat Çekti

TRT Spor’un başarılı yorumcusu Cem Dizdar, bu kez bağlamasıyla izleyenlerinin karşısına çıktı. İzmir’de bulunan Atölye Nil'de Ümit Çiçekçioğlu, Erkan Çabuk, Şeniz Çiçekçioğlu ve Çağdaş Yazıcı ile birlikte Aşık Veysel'in "Ben gidersem sazım sen kal dünyada hey" türküsünü seslendiren Cem Dizdar, arkadaşlarıyla birlikte dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Hafta içi her gün Spor Manşet programıyla TRT Spor izleyicilerinin karşısına çıkan Cem Dizdar, geçtiğimiz günlerde müzik sektöründe de iddialı olabileceğini gösterdi. Bağlamasıyla izleyenlerinin karşısına Atölye Nil’de çıkan Dizdar, arkadaşlarıyla birlikte Aşık Veysel’in “Ben gidersem sazım sen kal dünyada hey” türküsünü seslendirdi. Dizdar’ın bu görüntüleri sosyal medyada olumlu geri dönüşler aldı.

Deniz Çoban Twitter’dan Paylaşım Yaptı

Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, iş arkadaşı Cem Dizdar’ın bu eğlenceli görüntülerini Twitter’dan paylaştı. 

“Cem abi ve arkadaşları Aşık Veysel’i anıyor... “Ben gidersem sazım sen kal dünyada hey!” @SerkanYetkin yakında program partneriniz; TRT Spor’dan, TRT Müzik kanalına transfer olabilir :)”

Cem Dizdar’ın müzikte de başarılı olabileceğini düşündürten görüntülerinin tamamını buradan izleyebilirsiniz.

Cem Dizdar Kimdir?

TRT Spor ekranlarında ve Fanatik Gazetesinde yorumcu ve spor yazarı olarak çalışmalarını sürdüren Cem Dizdar 1965 yılında Samsun‘da dünyaya gelmiştir.

Bir röportajda evlerini Çiftlik Mahallesinde olduğunu ve ara sıra Çiftlikte evine gittiğini ve orada doğup büyüdüğünü belirtmiştir.

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde Matematik eğitimini yarıda bırakmış ve İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümünden mezun olmuştur. Ersin ile Esra isimlerinde iki kardeşi vardır. 

Son yıllarda Serkan Yetkin ile Spor Manşet programına imza atan Dizdar, bu programda yaptığı sıra dışı yorumlarla bir kesim tarafından beğeni toplarken, bir kesimin eleştirilerine maruz kalmıştır. Cem Dizdar, Spor Manşet programının yanı sıra TRT Spor’da bir dönem ekranlara gelen Futbol Aklı programında da yorumlarıyla futbolseverlerin karşısına çıkmıştır.