Türkiye-Andorra U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Maçı A Spor’da

30.08.2020 - 11:23

Türkiye-Andorra U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Maçı A Spor’da

21 Yaş Altı Milli Takımınızın Avrupa Şampiyonası eleme maçları, pandemi arası öncesinde olduğu gibi A Spor’da futbolseverlerle buluşacak. 4 Eylül Cuma günü oynanacak olan Türkiye-Andorra mücadelesi 20.30’dan itibaren şifresiz olarak A Spor’da yayınlanacak.

U21 Avrupa Şampiyonası elemelerinde hayal kırıklığı yaratan milli takımımız, eleme maçlarına 4 Eylül Cuma günü oynanacak Andorra karşılaşmasıyla devam ediyor. Kalan 4 maçta 12 puan toplayarak rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Türkiye’nin Andorra karşısındaki mücadelesi, A Spor ekranlarında olacak. 4 Eylül Cuma günü 20.30’dan itibaren A Spor ekranlarında şifresiz olarak bu müsabakayı izleyebilirsiniz.

Gruptaki Puanlarımızı Arnavutluk’tan Aldık

U21 Avrupa Şampiyonası elemelerine Arnavutluk maçlarıyla başlayan milli takımımız, rakibini deplasmanda 2-1 ile geçerken, Türkiye’deki maçta 2-2’lik beraberlikle sahadan ayrılmıştı. Alınan bu 4 puan, gelecek adına umut verse de ardından oynanan 4 maçı da kaybeden Türkiye, U21 Avrupa Şampiyonasına katılma şansını mucizelere bıraktı.

İngiltere ve Avusturya’nın başı çektiği grupta 4 puanla son sırada yer alan milliler, Andorra karşısında galip gelerek grubun dibinden kurtulma peşinde olacak.

Andorra U21 Takımı 2015 Yılından Sonraki İlk Galibiyetini Türkiye’ye Karşı Aldı

Grubun zayıf ekiplerinden Andorra, 5 maç sonunda topladığı 4 puanla grubun 5’inci sırasında yer alıyor. Arnavutluk ile berabere kalan Andorra, 19 Kasım 2019 tarihinde Türkiye’yi 2-0 ile geçmişti. Bu galibiyet, Andorra U21 takımının 2015 yılındaki Litvanya galibiyetinden sonraki ilk galibiyeti olmuştu. 

Aday Kadro Açıklandı

Yaklaşık bir hafta önce Tolunay Kafkas’ın U21 Mili Takım teknik direktörü olduğu açıklanmış ve birtakım görev değişiklikleri yaşanmıştı. Yaşanan bu görev değişikliğinin ardından geçtiğimiz günlerde aday kadro açıklandı.

Güven Yalçın, Altay Bayındır, Berat Ayberk Özdemir, Halil İbrahim Dervişoğlu, Ali Kaan Güneren, Doğukan Sinik, Hüseyin Türkmen, Berkay Özcan gibi takımlarında forma şansı bulan isimlerin yer aldığı kadroya çağrılan oyuncuların büyük bir bölümü, 25 Ağustos Salı günü İstanbul’da toplandı. 

Türkiye-Andorra U21 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşmasını Cuma günü 20.30’dan itibaren A Spor ekranlarında şifresiz olarak izleyebilirsiniz.