Arsenal-Liverpool Community Shield Mücadelesi Şifresiz Olarak TRT Spor’da

29.08.2020 - 14:34

Arsenal-Liverpool Community Shield Mücadelesi Şifresiz Olarak TRT Spor’da

FA Cup şampiyonu Arsenal ile Premier Lig şampiyonu Liverpool’un karşılaşacağı Community Shield mücadelesi, TRT Spor ekranlarında yayınlanacak. 18.30’da başlayacak olan mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Pandemi arası sonrasında yayınladığı ligler ve müsabakalarla dikkat çeken TRT Spor, yeni sezon öncesinde ilk atağına Community Shield ile imza attı. İngiltere FA Cup şampiyonu Arsenal ile Premier Lig şampiyonu Liverpool arasındaki bu mücadele, bugün 18.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarında olacak.

Arsenal Yeni Sezonda İddialı Olmayı Hedefliyor

Geçtiğimiz sezona Unai Emery yönetiminde başlayan Arsenal, alınan kötü sonuçların ardından Mikel Arteta’yı göreve getirmişti. Kuzey Londra temsilcisi, yapılan bu değişiklik sonrasında savunmada daha derli toplu bir görüntüye büründü. Pandemi arası sonrasında iyi sonuçlar alan Arsenal, FA Cup finalinde Chelsea’yi mağlup ederek kupaya uzandı.

Yeni sezon öncesinde sadece bir hazırlık maçı yapan Arsenal, bu mücadeleyi 4-1 ile geçti. Arsenal’ın bu maçtaki rakibi ise MK Dons’tu. Yedek ağırlıklı bir kadro ile sahada olan Arsenal’de, gollerden birini geçtiğimiz sezonu Beşiktaş’ta geçiren Elneny attı.

Liverpool İki Hazırlık Maçı Oynadı

30 yıllık hasreti sona erdiren Liverpool, yeni sezon öncesinde iki hazırlık maçı oynadı. TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanan mücadelelerin ilkinde Stuttgart ile karşılaşan Liverpool, rakibini 3-0 ile geçerken, Avusturya’daki Salzburg mücadelesinde ise sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Liverpool’un hazırlık maçlarında ideale yakın kadroyla sahada olması ise bir diğer dikkat çekici unsurdu. Yeni sezonda da formunu devam ettirmek isteyen Liverpool, Arsenal karşısında kupa peşinde olacak.

Son Randevuda Gülen Taraf Arsenal Oldu

Yıllardır oldukça keyifli mücadeleler oynayan Liverpool ile Arsenal’ın son mücadelesinde gülen taraf Arsenal olmuştu. Mücadeleyi 2-1 ile geçen Arsenal, 2015 yılından bu yana Liverpool’a karşı oynadığı maçlarda ilk galibiyetini almıştı.

Liverpool-Arsenal mücadelelerinde dikkat çeken bir diğer konu ise son 5 maçta her iki ekibin de fileleri havalandırması. Toplam 27 golün atıldığı son 5 karşılaşma, bu maçın da keyifli geçeceğinin habercisi.

Arsenal-Liverpool Community Shield mücadelesini bugün 18.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.