Galatasaray’ın Hazırlık ve Avrupa Lig Ön Eleme Maçları D-Smart’ta

29.08.2020 - 09:47

Galatasaray’ın Hazırlık ve Avrupa Lig Ön Eleme Maçları D-Smart’ta

Galatasaray’ın yeni sezon öncesinde oynayacağı hazırlık ve Avrupa Ligi ön eleme maçları D-Smart platformunda futbolseverlerle buluşacak. Maç yayınları ise 3 Eylül Perşembe 17.00’deki Galatasaray-Hatayspor mücadelesiyle başlayacak.

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan ve Arda Turan, Emre Kılınç gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray’ın hazırlık maçlarının yayınlanacağı adres belli oldu. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Galatasaray’ın lig öncesinde oynayacağı hazırlık maçları Spor Smart ekranlarından naklen yayınlanacak. 3 Eylül Perşembe 17.00’de Galatasaray-Hatayspor ve 5 Eylül Cumartesi 17.00’de Galatasaray-Kasımpaşa maçları Smart Spor ekranlarında olacak.

Ülkemizi Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Galatasaray’ın Avrupa Ligi ön eleme maçları da Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Galatasaray Hatayspor ve Kasımpaşa Maçlarıyla Hazırlıklarını Tamamlayacak

Geçtiğimiz sezon pandemi arası sonrasında sorun yaşayan ekiplerden Galatasaray, bu sezon Arda Turan, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan, Fatih Öztürk gibi isimleri kadrosuna kattı. Kamil Jozwiak, Jakub Moder gibi isimleri de transfer etmek isteyen Galatasaray’ın lig öncesindeki son iki sınavı Hatayspor ve Kasımpaşa karşısında verilecek. Bu iki hazırlık maçını da Spor Smart ekranlarından izleyebileceksiniz.

İlk hazırlık maçına İstanbulspor karşısında çıkan Galatasaray, Mbaye Diagne’nin golüyle rakibini 1-0 geçmeyi başardı. Kampın en çalışkan isimleri arasında olduğu belirtilen Diagne’nin yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Galatasaray’ın Rakibi Pazartesi Belli Oluyor

Perşembe günü oynanan maçlarla UEFA Avrupa Ligi birinci ön eleme turu sonuçlandı. Tek maçlı eliminasyon sistemiyle oynanan mücadelelerin ardından, bir üst tura çıkan takımlar belli oldu. Galatasaray’ın da katılacağı UEFA Avrupa Ligi 2’nci ön eleme turu kuraları ise 31 Ağustos günü çekilecek. Kuraya seri başı olarak katılacak olan temsilcimiz, 17 Eylül’de ikinci ön eleme turu maçını oynayacak. Tur atlatması durumunda 24 Eylül’de Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turu maçına çıkacak olan Sarı Kırmızılılar, bu turu da geçmesi durumunda 1 Ekim’de play-off turu ile gruplara kalmaya çalışacak. 

Her şeyin yolunda gitmesi durumunda toplam 3 ön eleme oynayacak olan Galatasaray’ın bu sezon oynayacağı Avrupa Ligi ön eleme maçlarının tamamı Spor Smart ekranlarında olacak.