Çağlar Söyüncülü Leicester City’nin Hazırlık Maçı Şifresiz Olarak Youtube’da

29.08.2020 - 00:18

Çağlar Söyüncülü Leicester City’nin Hazırlık Maçı Şifresiz Olarak Youtube’da

Çağlar Söyüncü’nün formasını giydiği Leicester City, Cumartesi (29 Ağustos) günü Sheffield Wednesday ile karşı karşıya gelecek. 14.00’te başlayacak olan bu mücadele, şifresiz olarak Leicester City Youtube kanalında olacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Leicester City, Cumartesi günü ikinci hazırlık maçına çıkacak. Pandemi arası sonrasında kötü bir performans göstererek ligi 5’inci sırada tamamlayan Leicester City’nin Sheffield Wednesday karşısındaki sezonun ikinci hazırlık maçı, LCFC Youtube kanalında olacak. 14.00’te başlayacak olan bu mücadeleyi buradan izleyebilirsiniz.

Pandemi Sebebiyle Yerel Hazırlık Maçları Oynanıyor

Sıra dışı bir sezona hazırlanan futbol takımları, geçtiğimiz yılların aksine daha çok yerel hazırlık maçları oynuyor. Pandemi sebebiyle seyahat riskine girmek istemeyen ekiplerden biri de Çağlar Söyüncü’nün forma giydiği Leicester City.

26 Ağustos Çarşamba günü ilk hazırlık maçına çıkan Leicester City, bu hazırlık maçında Birmingham City ile karşılaştı. Çağlar Söyüncü’nün 45 dakika forma giydiği müsabakada ikinci yarıda gelen gollerle rakibini 2-0 ile geçen Leicester City, hazırlık dönemine galibiyetle başladı.

Leicester City Transferde Suskun

Geçtiğimiz sezonki performansının üzerine koymak isteyen Leicester City, transferde şu ana kadar suskun kalan ekiplerden biri. Ben Chilwell’i Chelsea’ye satan Leicester City’nin transfer dönemi sonuna kadar bir sol bek transferi yapması bekleniyor. Adaylar ise Nicolas Tagliafico ve Robin Gosens. Bunun yanında Odsonne Edouard, David Brooks ve Dwight McNeil gibi isimleri de gündeme alan Leicester City’nin transfer dönemi sonuna kadar bu transferlerden birkaçını renklerine bağlayacağı tahmin ediliyor.

Sheffield Wednesday İlk Hazırlık Maçına Çıkıyor

Championship ekiplerinden Sheffield Wednesday ise yaklaşık 20 gün önce sezonu açmasına rağmen herhangi bir hazırlık maçı oynamadı. Leicester City karşısında ilk hazırlık maçına çıkacak olan ekip, önümüzdeki hafta Walsall karşısındaki EFL Cup mücadelesi sonrasında lige başlayacak. Leicester City mücadelesinin, Sheffield Wednesday’in bu sezon özelinde ilk ve son hazırlık maçı olması bekleniyor.

Bu sezon Championship’te ne yapacağı merak konusu olan Sheffield Wednesday ile Premier Lig’in iddialı ekiplerinden Leicester City’nin bu karşılaşmasını 14.00’ten itibaren Leicester City Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.