Mehmet Demirkol’un Yeni Adresi Socrates Dergi Oldu

26.08.2020 - 19:19

Mehmet Demirkol’un Yeni Adresi Socrates Dergi Oldu

Geçtiğimiz günlerde beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Mehmet Demirkol’un, yeni adresi belli oldu. Demirkol, sezon boyunca yorumlarıyla Socrates Dergi Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak.

beIN Sports’tan ayrıldığını açıklayan Mehmet Demirkol’un yeni adresi kısa süre içerisinde belli oldu. Socrates Dergi Youtube kanalında sezon boyunca yorumlarını paylaşacağını açıklayan Demirkol’un, hangi programlarda yer alacağı ise henüz açıklanmadı. 

Socrates Dergi Youtube’daki Programlara Konuk Oluyordu

Mehmet Demirkol, Youtube’daki en büyük spor kanallarından biri olan Socrates Dergi’ye geçtiğimiz yıllarda birkaç kez konuk olmuştu. 2018 Dünya Kupası döneminde Banu Yelkovan ve Caner Eler ile bir programda yer alan Demirkol, daha sonrasında da Socrates Stüdyo Genel Yayın Yönetmeni Onur Erdem’in sunduğu Time Out programına konuk olmuştu. Demirkol, yeni sezonda kalıcı olarak Socrates Dergi Youtube kanalında yer alacak.

Socrates Dergi Mehmet Demirkol Transferini Twitter’dan Duyurdu

Socrates Dergi Twitter hesabından yapılan paylaşımla, Mehmet Demirkol’un yeni sezonda Socrates Dergi’de olacağı duyuruldu. Mehmet Demirkol da “bu sezon Socrates Dergi’deyim. Beklerim” şeklinde bir paylaşım yaptı. Paylaşılan videoda öne çıkan kısımlar ise şu şekilde:

Gelelim bu sezon neler yapacağımıza. Sağ olsunlar uzun süredir birlikte çalışmamızı istiyorlar. Ben de istiyorum. Çok düşündüm ama aslında az düşündüm. Düşünecek çok fazla bir şey yoktu. Sadece uzun sürdü ve kararımızı verdik karşılıklı olarak. Bu sezon Socrates’teyiz. Beraber futbolu ve daha fazlasını konuşacağız. Abone olmayı unutmayın.

Socrates Dergi Youtube Kanalı Büyümeye Devam Ediyor

Geçtiğimiz aylarda Ercan Taner’i kadrosuna katan Socrates Dergi Youtube kanalı, Mehmet Demirkol hamlesiyle dikkat çekmeyi başardı. Halihazırda birçok başarılı programa imza atan kanalda Demirkol’un hangi programlarda yer alacağı veya yeni programların eklenip eklenmeyeceği henüz netlik kazanmadı. 

Erman Yaşar, Onur Erdem ve Ozan Can Sülüm’ün yer aldığı Londra Merkez, başarılı futbol yorumcusu Emre Özcan’ın haftaya genel bir bakış attığı Tardini Büfe, kanalın en dikkat çekici programları. Amerikan Mutfak, Şampiyonlar Lokali, Formula 1x1 ve daha birçok önemli programa imza atan Socrates Dergi Youtube kanalının yeni sezonda da fark yaratması bekleniyor. Kanala buradan erişim sağlayabilirsiniz.