28-29-30 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

27.08.2020 - 21:09

28-29-30 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Fransa Ligue 1, WTA Cincinnati Open Finali ve daha birçok organizasyonun yer alacağı 28-29-30 Ağustos tarihlerinde öne çıkan müsabakaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik. 

Cuma Tavsiyeleri

Birkaç haftadır olduğu gibi bu hafta da NBA ile haftayı açmayı planlıyorduk ama maçlardaki boykot ihtimali sebebiyle NBA’i ve WNBA’i bu haftalık pas geçtik. Cuma gününün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

21.00 WTA Cincinnati Open Yarı Finali: Karantina dönemi sonrasındaki en prestijli turnuvada sonlara gelindi. Oasaka, Mertens gibi isimler turnuvada dikkat çekerken, Azarenka da yıllar sonra ilk kez bu denli diri gözüktü. beIN Sports HD 4 ekranlarından WTA Cincinnati Open yarı final mücadelesini izleyebilirsiniz.

21.45 Oostende-Anderlecht: Belçika’da dördüncü hafta mücadelesinde lige istediği gibi başlayamayan iki takım kozlarını paylaşıyor. Geçtiğimiz üç haftada Anderlecht, yenilgi yüzü görmese de galip gelmekte zorlandı. Oostende ise iyi oynamasına rağmen henüz galibiyetle tanışamadı. Bu keyifli geçmeye aday mücadeleyi 21.45’ten itibaren Bilyoner TV üzerinden izleyebilirsiniz.

22.00 Lyon-Dijon: Şampiyonlar Ligi’nde derinde bekleyerek Manchester City’i elemeyi başaran Lyon’un favori olduğu bir maçta neler yapacağını görmek için beIN Sports HD 3 ekranlarında soluğu alabilirsiniz. Sezonun ilk maçına çıkacak olan Lyon ile Dijon arasındaki bu mücadelenin başlama saati 22.00. 

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü listesi ise oldukça sönük. Lens-PSG maçının da iptal edilmesiyle izlenecek bir müsabaka bulmak epey zor olacak. Bu dar listede öne çıkardığımız müsabakalar ise şu şekilde:

18.00 Rennes-Montpellier: Geçtiğimiz hafta Camavinga oyuna girdikten sonra izlemesi keyifli bir takım haline dönen Rennes, Montpellier’yi konuk ediyor. Geçtiğimiz sezonki kadar başarılı olmak isteyen Rennes’in hedefi üç puan. Montpellier de bu sezonki ilk maçında sürpriz peşinde. 18.00’de başlayacak olan bu mücadeleyi beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

18.30 Arsenal-Liverpool: Community Shield mücadelesinde FA Cup şampiyonu Arsenal ile lig şampiyonu Liverpool kozlarını paylaşacak. Sezonu kupa ile açmak isteyen iki ekibin bu dev kapışmasını Bilyoner TV ve İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.00 Daniel Dubois-Ricardo Snijders: Çoğu kişiye göre tek taraflı geçmesi ve Dubois’nın rahat galibiyetiyle sonuçlanması beklenen bu mücadele, Snijders’in ilk rauntlarda direnmesi durumunda farklı yerlere gidebilir. Bununla birlikte bizler de ilk 3 rauntta bir nakavt beklentisi içindeyiz. Sonuç ne olursa olsun keyifli geçeceğini düşündüğümüz bu mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus platformunda olacak.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise birçok farklı organizasyon sporseverlerle buluşacak. Bizlerin öne çıkardığı organizasyonlar ise şu şekilde:

14.00 Reims-Lille: Monaco karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Reims, oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Lille’i konuk ediyor. Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Burak Yılmaz’ın forma giydiği Lille, ikinci maçta galibiyetle tanışmak istiyor. Reims ise El Bilal Toure, Dia gibi yıldız adaylarıyla rakibine sorun çıkarma peşinde. Ligue 1’de sonucu merakla beklenen Reims-Lille mücadelesini 14.00’ten itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

16.10 Formula 1 Belçika GP: Bir haftalık aranın ardından Formula 1 geri dönüyor. Formunu devam ettirmek isteyen Mercedes, Verstappen ile Mercedes’e sorun çıkarmak isteyen Red Bull ve geçtiğimiz sezon burada mutlu sona ulaşan Ferrari’nin nasıl performans göstereceğini merak ediyorsanız S Sport, S Sport Plus ve İdman TV’den bu yarışı izleyebilirsiniz. 

22.00 Brest-Marsilya: Haftayı Fransa Ligue 1 ile kapatıyoruz. Marsilya’da artan Covid-19 vakaları sebebiyle maçın akıbeti tam belli olmasa da oynanması durumunda keyifli bir maç futbolseverleri bekliyor. Geçtiğimiz sezon, güçlü bir oyunu olmamasına rağmen ligi ikinci sırada bitirmeyi başaran Marsilya, ilk hafta iyi görüntü çizmeyen Brest’e konuk oluyor. Mücadeleyi 22.00’den itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Sezon öncesinde birçok hazırlık maçı takımların Youtube kanallarında yer alıyor. Bu hafta da şifresiz maçların büyük bir bölümü Youtube’da.

Borussia Dortmund, 60 dakikalık maçlarına bu Cuma günü devam edecek. Borussia Dortmund-Paderborn 15.00’te, Borussia Dortmund-Bochum maçı ise 17.00’de Borussia Dortmund Youtube kanalında olacak.

Pazar günü ise Ajax-Union Berlin mücadelesi 14.00’te Ajax Youtube kanalında olacak. Cumartesi günü Northampton-Luton Town mücadelesi ise Northampton Youtube kanalında futbolseverlerle buluşacak. Ayrıca Cumartesi günü 18.00’de Trabzonspor-Yılport Samsunspor mücadelesi A Spor ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

MyFootball Youtube kanalında Sydney FC-Melbourne City mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak ve A-League’in şampiyonu belli olacak. Pazar günü 10.00’dan itibaren bu mücadeleyi takip edebilirsiniz. Nikaragua Liga Primera karşılaşmaları, Liga Primera Youtube kanalında olacak. USL maçları da USL Championship Youtube kanalında naklen yayınlanacak.

Hafta sonu espor izleyicileri için de oldukça hareketli geçecek. ESL One Cologne CS: GO turnuvası Cuma’dan itibaren canlı yayınlarla hafta sonu boyunca DMAX ekranlarında olacak. 

Her hafta olduğu gibi bu hafta da İdman TV, CBC Sport ve Bilyoner TV birçok müsabakayı şifresiz olarak sporseverlerle buluşturacak.