Trabzonspor-BB Erzurumspor Hazırlık Maçı A Spor’da

25.08.2020 - 11:12

Trabzonspor-BB Erzurumspor Hazırlık Maçı A Spor’da

Süper Lig’in yeni ekibi BB Erzurumspor ile yeni sezonda şampiyon olmayı hedefleyen Trabzonspor, hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Trabzonspor-BB Erzurumspor mücadelesi, 5 Eylül Cumartesi günü 17.00’den itibaren A Spor ekranlarında olacak.

11 Eylül günü başlayacak olan Süper Lig öncesinde takımlar son hazırlık maçlarına çıkıyor. Kendilerini son kez test edecek takımlar arasında BB Erzurumspor ve Trabzonspor da yer alıyor. Lig öncesinde son hazırlık maçlarına çıkacak olan iki ekibin bu son sınavı, A Spor ekranlarından şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Trabzonspor Ön Tarafı Güçlendirmek İstiyor

Yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle dikkat çeken Trabzonspor, hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. St Etienne forması giyen Wahbi Khazri için nabız yoklayan Trabzonspor, finansal sıkıntıları aşması durumunda bu transferi tamamlayarak yeni sezona girme amacında. 

Transfer döneminde her bölgeye transfer yapan Trabzonspor’un Khazri transferinden sonuç alamaması durumunda mevcut kadroyla sezona girmesi bekleniyor.

BB Erzurumspor Birçok Takviye Yaptı

Geçtiğimiz sezon Spor Toto 1’inci Ligi ikinci sırada bitiren BB Erzurumspor, Süper Lig’e yükselmeyi başarmıştı. Mehmet Özdilek yönetiminde yeni sezona hazırlanan Mavi Beyazlılar, birçok transfere imza attı. BB Erzurumspor, Yeni Malatyaspor forması giyen Mitchell Donald ve Arturo Mina ile kadrosunu güçlendirdi. Legia’dan transfer edilen Arvydas Novikovas’ın da ligde fark yaratması bekleniyor.

Uzun bir sezonda alternatifli bir kadro oluşturma amacında olan BB Erzurumspor da Trabzonspor karşısında kendisini son kez test edecek.

İki Ekip Geçtiğimiz Sezon Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde Karşılaştı

Türkiye Kupası 2019/20 sezonunda, çeyrek finalde karşı karşıya gelen iki ekibin bu karşılaşmalarında gülen taraf Trabzonspor olmuştu. Trabzon’daki mücadeleyi 5-0 ile geçen Trabzonspor, rövanş maçında da rakibini 4-1 ile geçmeyi başarmıştı. 2018/19 sezonunda ise ligde oynadıkları iki maçın biri berabere biterken, diğerinde gülen taraf Trabzonspor’du.

Henüz rakibine karşı galibiyet alamayan BB Erzurumspor, ilk galibiyetini hazırlık maçında almak istiyor. Trabzonspor da son hazırlık maçında rakiplerine gözdağı vermenin peşinde. Trabzonspor-BB Erzurumspor hazırlık maçını 5 Eylül Cumartesi günü 17.00’den itibaren A Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.