Mehmet Demirkol beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

24.08.2020 - 14:34

Mehmet Demirkol beIN Sports’tan Ayrıldığını Açıkladı

beIN Sports’un başarılı yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Yeni hedefler peşinde koşmak üzere ayrılık kararını aldığını belirten Demirkol’un tekrar dijital platforma dönmesi bekleniyor.

Türkiye’nin başarılı futbol yorumcularından Mehmet Demirkol, iki yıldır çalıştığı beIN Sports’tan ayrıldığını açıkladı. Murat Caner ile beraber imza attıkları beIN Manşet programıyla dikkat çeken Demirkol, bu kararı kişisel nedenlerle aldığını belirtti. 

Yeni Hedeflerin Peşinde Koşmak İçin Ayrılmaya Karar Verdim

Ayrılık kararını Twitter’dan takipçileriyle paylaşan Demirkol, beIN Sports’a ve izleyicilere teşekkür etti. Kararın nedenini de açıklayan Demirkol, şu ifadeleri kullandı:

“İki yıl önce bu zamanlarda aklıma televizyona dönmek yoktu. Artık dijitalde olmak istiyordum. Sonra beIN’den teklif geldi. Önce sıcak bakmadım ama sevgili Yousef ısrarlı ve ikna ediciydi. O günden bu yana değerli dostlarım Murat Caner, editörümüz Cem Durak ve bütün ekiple güzel bir çalışma ortamı yakaladık. Daha sonra ekibin başına geçen Saad’ın güven ve desteği, sağladığı özgürlük ortamı çok yüreklendiriciydi. Tabii asıl teşekkür seyircilerimize… Değişen saatler ve kanallar sebebiyle onları üzsek de hep destek oldular. Hepsine minnettarım. Bu güzel iki yılın sonunda tamamen şahsi nedenlerle ve yeni hayallerle bu macerayı bitirme kararı aldım. Her ayrılık hüzünlüdür ama kırgınlık olmadan bunu yapabilmek enderdir. Bunu yapabildiğimiz için mutluyum. Sürç-i lisan ettiysem affola. Sevgiyle kalın.”

Mehmet Demirkol Kimdir?

Mehmet Demirkol lise eğitimini Galatasaray Lisesi’nde almıştır. Lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi okuyarak tamamlamıştır. 1994 yılında okul bitince halkla ilişkiler şirketi Capitol'de beş yıl metin yazarlığı yapmıştır. İlk futbol yazısı, haftalık olarak yayınlanan Gazete Pazar'da çıkmıştır ve metin yazarlığı ile beraber sürdürdüğü futbol yazılarını gazete kapanana kadar sürdürmüştür.

Sırasıyla Yeni Bin Yıl, Radikal, Milliyet gazetelerinde spor yazarlığı yapan Demirkol, halen Fanatik gazetesinde yazarlığa devam etmektedir. Ayrıca çeşitli televizyon kanallarında spor yorumculuğu yapmış olan Demirkol, NTV Spor kapandıktan kısa bir süre Irmak Kazuk ile birlikte Ciddiyetten Uzak Youtube kanalında programlara imza atmıştır. 

beIN Sports ile yollarını ayıran Mehmet Demirkol’un dijital platforma geri dönmesi bekleniyor.