Gloria Cup 1 ve 2 Turnuvaları 2-13 Eylül Tarihlerinde D-Smart’ta

21.08.2020 - 00:20

Gloria Cup 1 ve 2 Turnuvaları 2-13 Eylül Tarihlerinde D-Smart’ta

Yeni sezonda birçok organizasyonu yayınlamak için girişimlerde bulunan D-Smart, Türkiye’nin referans basketbol turnuvası Gloria Cup 1-2 turnuvalarını naklen yayınlayacağını açıkladı. 2-6 Eylül tarihlerinde Gloria Cup 1, 8-13 Eylül tarihlerinde de Gloria Cup 2 turnuvaları sadece Spor Smart ekranlarında olacak.

Geçtiğimiz sezon İspanya La Liga yayın haklarını alan D-Smart, yeni sezonda yayın çeşitliliğini arttırmak için girişimlerde bulunuyor. Kulüplerin hazırlık maçlarını ekranlara getiren D-Smart, Gloria Cup 1-2 turnuvalarını yayınlayacağını açıkladı. Futbol içeriklerini basketbol içerikleriyle desteklemek isteyen D-Smart’ın ekranlara taşıyacağı Gloria Cup turnuvalarını 2-13 Eylül tarihlerinde Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.

Aykut Aydın Müjdeyi Twitter’dan Verdi

D-Smart spor müdürü Aykut Aydın, basketbolseverlere müjdeyi Twitter’dan verdi. Yaptığı paylaşımla Gloria Cup’ın sadece D-Smart’ta olacağını açıklayan Aydın şu ifadeleri kullandı:

Basketbolseverlere müjde! GLORIA CUP 1 ve 2 turnuvaları naklen ve sadece @DSmartDunyasi'nda. Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta, CSKA Moskova, Khimki gibi takımların katıldığı GLORIA CUP 2-13 Eylül tarihleri arasında sizlerle buluşacak, iyi seyirler.

Avrupa’nın Devleri Turnuvada Boy Gösterecek

Her yıl düzenlenen Gloria Cup’ta bu sezon mücadele edecek takımlar belli oldu. Türkiye’den; Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta, Pınar Karşıyaka, Tofaş, Türk Telekom ve Bahçeşehir Koleji turnuvaya katılacak ekipler. Avrupa’dan ise CSKA Moskova, Khimki Moskova, Kızılyıldız ve Dnipro turnuvada boy gösterecek.

2-6 Eylül tarihlerinde oynanacak olan Gloria Cup 1’de; Anadolu Efes, Galatasaray Doğa Sigorta, Bahçeşehir Koleji, CSKA, Khimki ve Dnipro mücadele edecek. 8-13 Eylül tarihlerindeki Gloria Cup 2’de ise Khimki, Kızılyıldız, Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka, Tofaş ve Türk Telekom yer alacak.

Ligler başlamadan önce takımların kendilerini son kez test ettiği Gloria Cup’ı ekranlara getirecek olan D-Smart, turnuvanın tanıtımını şu şekilde yaptı:

Basketbolseverlere müjde! Türkiye’nin referans basketbol turnuvası Gloria Cup, D-Smart’ta. Türkiye’nin devleri; Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta, Pınar Karşıyaka, Tofaş, Türk Telekom ve Bahçeşehir Koleji ile Euroleague takımları CSKA Moskova, Khimki ve Ukrayna şampiyonu Dnipro’nun katıldığı Gloria Cup, 2-13 Eylül tarihlerinde iki farklı turnuvasıyla naklen ve sadece D-Smart’ta.