21-22-23 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

20.08.2020 - 22:06

21-22-23 Ağustos Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Fransa Ligue 1’in yeni sezonunun başlayacağı haftada yine birçok müsabaka ekranlara gelecek. 21-22-23 Ağustos tarihlerinde öne çıkan müsabakaları ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için araştırdık.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma gününe sabahın erken saatlerinde başlıyor ve iki futbol maçıyla devam ediyoruz. Öne çıkan karşılaşmalar şu şekilde:

04.00 LA Lakers-Portland Trail Blazers: Serinin ikinci karşılaşmasında Lakers, ilk maçta aldığı yaraları sarmaya çalışacak. Danny Green’den başlayan dış şut probleminin tüm takıma sirayet ettiği Lakers, bu maçı kazanarak seriyi eşitlemek istiyor. Portland ise Lillard önderliğinde seriyi 2-0’a getirme hesapları içinde. Lakers-Portland mücadelesini S Sport ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

20.00 Bordeaux-Nantes: Marsilya’da 3 oyuncuda korona çıkması sonrasında, açılış maçı Bordeaux-Nantes olarak güncellendi. Sezona Jean-Louis Gasset yönetiminde çıkacak olan Bordeaux, sezonun en ilgi çekici takımlarından biri olacak. İlk maçta da sınırlı sayıda seyircileri önünde kazanmak isteyecekler. Bordeaux-Nantes karşılaşmasını 20.00’den itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 Sevilla-Inter: UEFA Avrupa Ligi şampiyonu belli oluyor. Bu kupayı 5 kez kazanan Sevilla ile Conte yönetiminde bu sezon iyi işlere imza atan Inter arasındaki dev maç, şifresiz olarak ekranlara gelecek. 22.00’deki dev finali beIN Sports Haber ve CBC Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü işin doğrusu sönük bir program karşımızda. Boks, futbol ve basketboldan oluşan önerilerimiz şu şekilde:

01.30 Philadelphia 76ers-Boston Celtics: Gergin geçmeye aday olan bu mücadelede Embiid önderliğinde Philadelphia, ilk iki maçtaki hayal kırıklığını burada sona erdirmek isteyecek. Özellikle ikinci maçta tükenmiş gözüken 76ers’ın, kazanmaktan başka çaresi yok. Serinin üçüncü maçını 01.30’dan itibaren S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz. 

21.00 Dillian Whyte-Alexander Povetkin: Mücadelenin başlangıç saatinin 23.30’u hatta daha da sonrasını bulabileceği tahmin ediliyor. Bununla birlikte, beklediğinize değecek bir maçla karşılaşacaksınız. Mücadelenin favorisi Whyte gözükse de Povetkin’in dirençli yapısı, işleri Whyte için göründüğünden daha zor hale getirebilir. Bu mücadeleyi 21.00’dan itibaren S Sport Plus üzerinden takip edebilirsiniz.

22.00 Lille-Rennes: Whyte-Povetkin mücadelesinin saatinin sarkacak olması sebebiyle programda bir çakışma olmayacağını ve Lille-Rennes mücadelesini rahat izleyebileceğinizi tahmin ediyoruz. Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz ve son Mustafa Kapı transferleriyle dikkat çeken Lille, lige kazanarak başlamak isteyecek. Covid-19 sebebiyle maç oynanır mı bilinmez ama oynanırsa keyifli bir maç izleyeceğiniz kesin. Bu mücadeleyi beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü ise Şampiyonlar Ligi Kupası sahibini bulacak. Bu mücadele ekseninde önereceğimiz üç karşılaşma şu şekilde:

03.30 Pedro Munhoz-Frankie Edgar: Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yine UFC ile güne başlıyoruz. Horozsıklette Pedro Munhoz ile Frankie Edgar arasındaki mücadele, nefes kesecek. Karantina öncesinde çok iyi durumda gözükmeyen iki isimin mücadeleye nasıl hazırlandıkları merak konusu. Maç önü favorisi ise Pedro Munhoz. Bu keyifli müsabakayı 03.30’dan itibaren S Sport Plus platformundan izleyebilirsiniz.

14.00 Monaco-Reims: Fransa Ligue 1’de günün açılış mücadelesi Monaco ile Reims arasında oynanacak. Hazırlık maçlarında gol bulmakta zorlanmayan Reims, bu deplasmanda Monaco’ya sorun çıkarmak isteyecek. Monaco ise lige galibiyetle başlamak istiyor. 14.00’ten itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından bu müsabaka futbolseverlerle buluşacak.

22.00 PSG-Bayern Münih: Şampiyonlar Ligi Kupası, sahibini PSG-Bayern Münih maçıyla buluyor. İki ekibin oynadığı maçlar ve son performansları bol gollü, tempolu bir final beklentisini arttırıyor. Bu dev finali 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ve CBC Sport ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

beIN Sports’un Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi finallerini şifresiz yayınlayacağını açıklamasıyla, bu hafta televizyonlara şifresiz müsabakalar geri dönüyor. Cuma günü 22.00’den itibaren Sevilla-Inter ve Pazar günü 22.00’den itibaren PSG-Bayern Münih finallerini beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Bu hafta dijital platformlar açısından da epey hareketli. Özellikle kulüplerin Youtube hesaplarında şifresiz hazırlık maçları ekranlara gelecek. Cumartesi günü 16.30’da Duisburg-Borussia Dortmund ve 17.45’te Feyenoord-Borussia Dortmund mücadeleleri Borussia Dortmund Youtube kanalında olacak. Wolfsburg Youtube kanalında 16.30’da Wolfsburg-Kiel mücadelesi naklen yayınlanacak. 18.00’de ise Liverpool-Stuttgart mücadelesi Liverpool Youtube kanalında futbolseverleler buluşacak.

La Liga’ya çıkacak son ekibin belli olacağı Girona-Elche mücadelesi ise Pazar günü La Liga SmartBank Youtube kanalında şifresiz olarak yayınlanacak. Bunların yanında her hafta olduğu gibi Belarus Vysshaya Youtube kanalında ligin tüm maçları yine futbolseverlerle buluşacak. MyFootball Youtube kanalında Avustralya A-League play-off maçları şifresiz olarak yayınlanacak. Nikaragua Liga Primera karşılaşmaları da Liga Primera Youtube kanalında olacak. 

Espor Zula Süper Ligi ve LoL Şampiyonluk Ligi maçları Youtube üzerinden bu hafta da şifresiz olarak yayınlanacak. Avrupa Kriket Serisi maçları da Youtube’da ilgililerini bekliyor olacak. Bütün bunların yanında Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport şifresiz maç yayınlarına devam edecekler.