PSG-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi Finali Şifresiz Olarak beIN Sports Haber’de

20.08.2020 - 10:42

PSG-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi Finali Şifresiz Olarak beIN Sports Haber’de

Şampiyonlar Ligi finalinin şifresiz olarak beIN Sports Haber ekranlarında olacağı açıklandı. Avrupa’nın kulüpler bazında en büyük futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde, PSG ile Bayern Münih’in kupa mücadelesini 23 Ağustos Pazar günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

Koronavirüs sebebiyle seyircisiz olarak Lizbon’da oynanan Şampiyonlar Ligi’nde sona gelindi. Ligin resmi yayıncısı olan beIN Sports, final mücadelesinin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi şifresiz olarak ekranlara getirileceğini açıkladı. PSG ile Bayern Münih arasındaki bu dev finali, beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz. 

PSG Tarihinde İlk Kez Finalde

Fransa Ligue 1’de üç sezondur şampiyon olmayı başaran PSG, Şampiyonlar Ligi’nde istediği sonuçları elde etmeyi başaramamıştı. Bu sezon temsilcimiz Galatasaray’ın bulunduğu gruptan lider çıkmayı başaran Fransız temsilcisi, ikinci turda Borussia Dortmund’u, çeyrek finalde Atalanta’yı ve yarı finalde RB Leipzig’i elemeyi başardı.

RB Leipzig karşısında üstün bir oyun ortaya koyan PSG, duran toptan kilidi açmayı başardı. Rakibin hatalarından yıldız oyuncularıyla yararlanan PSG, aldığı 3-0’lık galibiyetle tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde finale yükselme başarısı gösterdi.

Bayern Münih Lyon’u 3 Golle Geçti

Yarı finalin diğer ayağında çeyrek finalde gövde gösterisi yapan Bayern Münih ile kupanın sürpriz ekibi olmayı başaran Lyon karşı karşıya geldiler. Mücadelenin ilk 15 dakikasında Lyon fırsatlar bulmayı başarsa da, daha sonrasında oyunun kontrolünü Bayern Münih ele geçirmeyi başardı. Gnabry’nin ilk yarıda bulduğu 2 golle devreye 2-0 önde giren Bayern Münih, mücadelenin son dakikalarında Lewandowski’nin kafasıyla skoru 3-0’a getirdi ve adını finale yazdırdı.

Kupayı daha önce 5 kez müzesine götürme başarısı gösteren Bayern Münih, güçlü rakibi karşısında yükselen form grafiğini sürdürerek kupaya uzanmaya çalışacak.

9 Maçta Beraberlik Yok

Bayern Münih ve PSG daha önce 9 kez karşı karşıya geldiler. 8’i Şampiyonlar Ligi, 1’i hazırlık maçı olan bu karşılaşmaların hiçbiri beraberlikle sonuçlanmadı. Müsabakaların 5’ini PSG kazanırken, 4’ünde gülen taraf Bayern Münih oldu. Son iki randevuda ise Bayern Münih, rakibini 3-1 ile geçmeyi başardı.

PSG-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi finalini Pazar günü 22.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.