Paok-Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Mücadelesi D-Smart’ta

12.08.2020 - 11:51

Paok-Beşiktaş Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Mücadelesi D-Smart’ta

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Beşiktaş’ın rakibi Yunanistan temsilcisi Paok oldu. Paok-Beşiktaş mücadelesini 25 Ağustos Salı günü 21.00’den itibaren D-Smart platformunda izleyebileceksiniz.

Trabzonspor’un cezasının onanmasının ardından Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkı elde eden Beşiktaş’ın rakibi, Yunanistan temsilcisi Paok oldu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında play off turuna kadar tek maçlı eliminasyon sistemiyle oynanacak olan Şampiyonlar Ligi eleme turunda, temsilcimiz Beşiktaş’ın Paok ile karşılaşacağı mücadelenin yayıncısı ise D-Smart olarak açıklandı. Paok’un evinde, seyircisiz oynanacak olan bu karşılaşma, 25 Ağustos Salı günü 21.00’de Spor Smart ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Paok Karantina Sonrasında Gol Bulmakta Zorlandı

Karantina dönemi öncesinde gol yollarında zorlanmayan Paok, karantina sonrasında çıktığı maçlarda skor bulmakta epey zorlandı. Yunanistan Ligi’nin etkileyici takımlarından biri olan Paok, ligi ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkı elde etti. 

Paok’ta Beşiktaş maçı öncesinde transfer yapılıp yapılmayacağı de merak edilen konular arasında. Zira hazırlık maçlarında forma giyen Chuba Akpom’un adı hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ile anılıyor. Stil olarak Trabzonsporlu Caleb Ekuban’ı andıran ve son oynanan Volos maçında fileleri havalandıran Akpom’un, bu eşleşmede Paok adına forma giyeceği tahmin ediliyor.

Beşiktaş’ta Transfer Bilmecesi

Sezonun bitimiyle Burak Yılmaz, Caner Erkin, Gökhan Gönül gibi isimleri kaybeden Beşiktaş’ta henüz bir transfere imza atılmadı. Bununla birlikte Papiss Cisse, N’Sakala ve Wellington’un birkaç gün içinde kendilerini Beşiktaşlı yapacak imzayı atmaları bekleniyor. Öte yandan Atiba’nın durumu de henüz netlik kazanmadı. Beşiktaş yönetiminin Atiba’dan indirim talep ettiği ve son idmanda Atiba’nın yer almadığı belirtiliyor. 

Yaklaşık 2 hafta içinde Beşiktaş’ın transferleri bitirip, Paok maçına tam kadro çıkması zor görünüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın nasıl bir planla Paok karşılaşmasına çıkacağı merak konusu.

İlk Resmi Maç

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda karşı karşıya gelecek olan Paok ile Beşiktaş’ın bu randevusu, aynı zamanda iki kulübün birbirleriyle oynadıkları ilk maç olacak. Paok daha önceki yıllarda Fenerbahçe ile Avrupa Ligi ön eleme turunda karşılaşmış ve temsilcimizi elemeyi başarmıştı. Beşiktaş ise daha önce Yunan ekipleriyle 4 maç yaptı ve bu maçların hiçbirini kaybetmedi.

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Yunanistan’da oynanacak olan Paok-Beşiktaş mücadelesini 25 Ağustos Salı günü 21.00’den itibaren Spor Smart ekranlarından izleyebilirsiniz.