FB TV Canlı İzle

11.08.2020 - 16:17

FB TV Canlı İzle

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün TV kanalı FB TV, 2004 yılından bu yana hizmet veriyor. 2016 yılında HD kalitede yayın yapmaya başlayan FB TV’yi izleyebileceğiniz mecraları sizler için araştırdık.

Dünyanın dört bir yanında kulüp televizyonları dikkat çekiyor. Türkiye’de de bir dönem popüler olan bu kanalların bir bölümü, ne yazık ki maddi imkânsızlıklar sebebiyle kapatılmıştı. Yoluna devam eden FB TV ise, birçok farklı mecrada futbolseverlerle ve Fenerbahçe taraftarlarıyla buluşuyor.

Tüm Platformlarda FB TV’yi İzlemek Mümkün

FB TV’yi hemen hemen Türkiye’deki tüm platformlardan izlemek mümkün. Digiturk 76, D-Smart 83, Kablo TV 246, Tivibu 86 ve TV+ 74’üncü kanalda yayın hayatına devam eden FB TV, kaliteli içeri üretme yolunda önemli adımlar atıyor. 

Her Branş İçin Özel Programlar

Yıllardır amatör spor branşlarına verdikleri önemle dikkat çeken Fenerbahçe Kulübü, FB TV’de de benzer bir planlama ile hareket etmeye çalışıyor. Birçok farklı spor programı ve haberle dikkat çeken FB TV’de, maç önü ve maç sonu programlarıyla birlikte eski maçların görüntüleri de yer alıyor. Ayrıca özel röportajlara da, FB TV’den erişim sağlayabiliyorsunuz. FB TV’de öne çıkan programlar şu şekilde:

2F1B: Alp Eralp, Ferruh Tanay ve Bedri Baykam’ın yer aldığı programda, Fenerbahçe’deki gelişmeler masaya yatırılıyor. 

Hakan Ural ile Serbest Atış: Her Çarşamba günü Hakan Ural’ın gündemi değerlendirdiği başarılı program Hakan Ural ile Serbest Atış, FB TV’de futbolseverlerin karşısında.

Tam Saha Press: Pazartesi günleri ekrana gelen Tam Saha Press programında Ateş Bakan tüm gündemi değerlendiriyor. Fenerbahçe dışına da çıkılan bu programda, Ateş Bakan’a Bozkurt Yılmaz eşlik ediyor. 

Overtime: FB TV’nin başarılı basketbol programı Overtime’da, Murat Didin ve Murat Murathanoğlu Euroleague mücadelelerini analiz ediyorlar. Yeni sezonda da bu programın devam etmesi bekleniyor.

FB TV Canlı İzleme Adresi

Fenerbahçe TV’yi internet üzerinden izlemek isteyen Fenerbahçe taraftarları Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden bu yayınları takip edebilirler. FB TV’yi buradan canlı izleyebilirsiniz.

FB TV’nin zaman zaman Youtube üzerinden de canlı izlendiği biliniyor. FB TV Youtube kanalına erişim sağlayarak bu yayınları Youtube üzerinden takip edebilirsiniz. Bu başarılı Youtube kanalına ise buradan erişim sağlayabilirsiniz.