The Land of Legends Cup 31 Ağustos-5 Eylül Tarihleri Arasında D-Smart’ta

12.08.2020 - 12:34

The Land of Legends Cup 31 Ağustos-5 Eylül Tarihleri Arasında D-Smart’ta

FTA Antalyaspor, DG Sivasspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın katılacağı hazırlık turnuvası The Land of Legends Cup, D-Smart ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. MatchPR’ın organize edeceği turnuva, 31 Ağustos ile 5 Eylül arasında oynanacak.

Türkiye’de geçtiğimiz yıllarda birçok hazırlık turnuvası oynanıyordu. Değişen futbol iklimiyle birlikte bu turnuvalardan sadece TSYD Ankara Kupası kalmıştı. Bununla birlikte son dönemde iki veya üç takımlı turnuvalar yapılmaya gayret ediliyordu. Covid-19’un da etkisiyle hazırlık maçları bu sezon özelinde, biraz daha yerel olmak zorunda kaldı. Bu bağlamda MatchPR’ın katkılarıyla The Land of Legends Cup’ın düzenleneceği açıklandı. FTA Antalyaspor, DG Sivasspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın katılacağı bu turnuva, 31 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında D-Smart ekranlarında olacak. Turnuva takvimi ise önümüzdeki günlerde MatchPR tarafından açıklanacak.

Turnuva Tanıtımı MatchPR Tarafından Yapıldı

D-Smart ekranlarında yayınlanacak olan The Land of Legends Cup’ın tanıtımı, MatchPR Twitter hesabından yapıldı. Turnuvaya katılacak takımların yer aldığı bu tanıtım videosu şu şekilde:

Yıllar Sonra İlk Kez İki İstanbul Ekibi Hazırlık Turnuvasında Karşılaşacaklar

Türkiye’de değişen futbol iklimiyle birlikte ezeli rakipler, hazırlık maçlarında birbirlerini tercih etmiyorlardı. 2014 yılında Soma’daki maden işçileri için gerçekleştiren hazırlık turnuvasında bu durum değişmişti. Fenerbahçe, Chelsea ve Beşiktaş bu turnuvada karşı karşıya gelmişlerdi. 45’er dakikalık maçlardan oluşan bu turnuvayı kazanan Beşiktaş olmuştu.

2014 yılından sonra Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor hazırlık maçlarında birbirlerini tercih etmediler. The Land of Legends Cup, 6 yıl sonra bir ilki gerçekleştirecek ve iki İstanbul ekibini hazırlık maçında bir araya getirecek.

Aykut Aydın Müjdeyi Verdi

Geçtiğimiz yıllarda sezon öncesi hazırlık turnuvalarını ekrana getiren D-Smart, The Land of Legends Cup’ın da resmi yayıncısı oldu. D-Smart Spor Müdürü ve S Sport spikeri Aykut Aydın, konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.  MatchPR’a da teşekkür eden Aydın’ın paylaşımı şu şekildeydi: