Premier Lig 38’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

23.07.2020 - 10:31

Premier Lig 38’inci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Premier Lig 38’inci haftasında şifresiz olarak yayınlanacak mücadele belli oldu. 26 Temmuz Pazar günü 18.00’den itibaren Newcastle United-Liverpool karşılaşmasını şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bir sezon boyunca Premier Lig’de haftada en az 1 mücadeleyi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan TRT Spor, son haftada şampiyonun maçını ekranlara getireceğini duyurdu. Premier Lig’deki ilk şampiyonluğunu elde eden Liverpool’un Newcastle United’a konuk olacağı bu mücadele, 18.00’den itibaren TRT Spor ekranlarında olacak.

Newcastle 3 Maç Aradan Sonra Puanla Tanıştı

Ligde kalmayı garantiledikten sonra vites düşüren Newcastle United, Pazartesi günü Brighton deplasmanındaydı. TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanan mücadelede 1 puan çıkaran Newcastle United, 3 maçlık mağlubiyet serisine bu maçla nokta koymuş oldu.

Mücadelenin ilk yarısında topun hakimi daha çok Brighton’dı. Geride bekleyip, Saint-Maximin üzerinden üretim yapmaya çalışan Newcastle, ilk yarıda duran toplardan birkaç fırsat yakaladı. Müsabakanın ikinci yarısında da değişen bir şey olmadı. Andy Carroll’ın oyuna girmesinden sonra duran toplarda biraz daha etkili olan Newcastle, gol bulamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.  Siyah Beyazlılar, bu sonuçla 3 maçlık mağlubiyet serisine nokta koysa da galip gelememe serisi 5 maça çıktı.

Liverpool’dan 5 Gollü Zafer

Hafta içi Chelsea’yi konuk eden Liverpool, rakibini 5-3 mağlup etti. Şampiyon olmasına rağmen üst düzey konsantrasyonla maçlara çıkan Liverpool’un, son maçta da aynı konsantrasyonu sahaya yansıtması bekleniyor.

Chelsea karşısında ilk 40 dakikada tam üç gol bulan Liverpool, ikinci yarıda maçı biraz olsun krize soktu. Skor 4-1’e geldikten sonra Abraham ve Pulisic ile 2 gol bulan Chelsea, 1 puan için saldırdığı esnada kontradan 5’inci golü kalesinde gördü. Liverpool, aldığı galibiyetle puanını 96’ya yükseltti. 

Liverpool Rekor Peşinde Olacak

İddiasız olan Newcastle United ile Liverpool arasındaki bu mücadele, Liverpool için kırılacak bir rekor anlamına geliyor. 2017/18 sezonunda Manchester City’nin 19 puanlık farkla şampiyonluğu, lig tarihinin en yüksek farkla şampiyonluğu anlamı taşıyordu. Son haftaya girildiğinde, Liverpool ile Manchester City arasındaki puan farkı 18. Bu maçtan 3 puan alıp, Manchester City’nin Norwich karşısında hata yapmasını bekleyecekler.

Son 5 haftadır galip gelemeyen Newcastle United ile rekor peşinde olan Liverpool arasındaki bu mücadele, Pazar günü 18.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.