Premier Lig Son Haftasında S Sport’tan Konferans Yayın

23.07.2020 - 10:17

Premier Lig Son Haftasında S Sport’tan Konferans Yayın

Premier Lig’de sezon 26 Temmuz Pazar günü oynanacak maçlarla sona erecek. Aynı saatte başlayacak olan müsabakalar, S Sport’ta konferans yayın ile futbolseverlerle buluşacak.

Covid-19 sebebiyle ara verilen Premier Lig, yaklaşık 1 ay önce yeniden başlamıştı. Salgın sebebiyle soru işaretlerinin de olduğu ligin son haftasına gelindi. Liverpool’un şampiyon olarak sezonu tamamladığı ligde, son hafta maçlarının aynı saatte başlayacak olması ise futbolseverleri bir seçim yapmak zorunda bırakacaktı. Premier Lig resmi yayıncısı S Sport, bu maçlarda konferans yayına imza atacağını açıkladı. 10 mücadelenin tamamı dönüşümlü olarak S Sport ekranlarında olacak ve gol oldukça diğer maçlara bağlanılacak.

Ana Maç Leicester City-Manchester United

S Sport ekranlarından 10 maç dönüşümlü olarak yayınlanacak. Bununla birlikte ana maçın Leicester City-Manchester United olacağı açıklandı. Şampiyonlar Ligi’ne katılacak son takımı belirleyecek olan bu mücadeleyi, konferans yayını ile bölmek istemeyen futbolseverler ise S Sport Plus üzerinden izleyebilirler.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız. 

Pandemi arası sonrasında iyi sonuçlar alamayan Leicester City, bu maçtan 3 puan çıkaramazsa önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde mücadele edecek. Manchester United’a ise 1 puan yeterli olacak. 18.00’den itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden bu maçın heyecanını yaşayabileceksiniz.

Küme Düşecek İki Takım Belli Olacak

Hafta içi Arsenal’i mağlup ederek haftalar sonra küme düşme hattından çıkan Aston Villa, West Ham United’a konuk olacak. Bu maçta alacakları 3 puan onları çok yüksek ihtimalle ligde tutacak. 

Son haftalarda kötü bir performans gösteren Watford ise, FA Cup finali dışında bir düşüncesi olmayan Arsenal’e konuk olacak. Watford, bu maçtan 3 puan çıkarıp, Aston Villa’nın puan kaybetmesini bekleyecek.

Kümede kalması mucizelere bağlı olan Bournemouth ise, Everton deplasmanında mucize ihtimalinin peşinden gidecek. Kazanıp, iki rakibinin de kaybetmesini bekleyecek olan Bournemouth’un işi oldukça zor. 

Bournemouth, Watford ve Aston Villa’dan ikisi, Pazar günü Championship yolunu tutacak. Hangi takımların Championship’e düşeceği ise S Sport’un konferans yayınında belli olacak. Bu mücadelelerde gol oldukça Leicester City-Manchester United yayını kesilecek ve bu maçlara bağlanılacak. Maçları kesintisiz izlemek isteyenler ise soluğu S Sport Plus platformunda alacaklar.